Aντίστροφη μέτρηση για το κανάλι του Μελισσανίδη – Πρεμιέρα από τη ΔΕΘ

Δωδεκάωρο ζωντανό πρόγραμμα αδιάκοπης ενημέρωσης με ειδήσεων περι των οικονομικών από την Ελλάδα και τον κόσμο θα μεταδίδει από τις 11 Σεπτεμβρίου το θεματικό ειδησεογραφικό κανάλι NaftemporikiTV.
Αυτή την περίοδο στις εγκαταστάσεις του σταθμού του Μελισσανίδη, στο Νέο Ηράκλειο που αναπτύσσονται σε χώρους συνολικής επιφάνειας 2.000 τ.μ.- «με πλήρη οργάνωση τηλεοπτικού σταθμού»- επικρατεί έντονη κινητικότητα.
Σύμφωνα με τα σχέδια των επιτελικών του καναλιού αναμένεται να εκπέμψει αρχικά ένα τετράωρο πρόγραμμα, 10.00—14.00 το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ένα ακόμα το επόμενο από τη Θεσσαλονίκη καλύπτοντας τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης και την- καθιερωμένη- ομιλία του πρωθυπουργού και εν συνεχεία από τη Δευτέρα (11/9) ο σταθμός θα εισέλθει σε κανονική μετάδοση προγράμματος.
Το πρόγραμμα του οικονομικού ειδησεογραφικού σταθμού θα μεταδίδεται, κατόπιν σχετικής άδειας που ζήτησε και έλαβε από το ΕΣΡ, από τις συνδρομητικές πλατφόρμες CosmoteTv και Nova, αλλά και μέσω ίντερνετ από ιστοσελίδα που θα ενεργοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η ενημέρωση για όλες τις εκφάνσεις της οικονομίας θα είναι αδιάκοπη από το σταθμού και θα μεταδίδονται από πρόγραμμα διαρκούς ροής από τις 07.00 έως τις 19.00 σε καθημερινή βάση.
Επισημαίνεται ότι ο σταθμός θα διατηρεί online σύνδεση με το Χρηματιστήριο Αξιών Αθήνας, και θα δίνει το σφυγμό από όλες τις σημαντικές χρηματαγορές του εξωτερικού.
Στο Νaftemporiki TV θα φιλοξενούνται ναυτιλιακά νέα, διεθνής ειδησεογραφία, οι πλέον ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές ιστορίες, αλλά και σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρείν στην Ελλάδα, όπως και εκπρόσωποι του πολιτικού και πνευματικού κόσμου της χώρας. Επίσης καθημερινά σε τακτά χρονικά διαστήματα θα υπάρχει αναλυτικό δελτίο οικονομικών και πολιτικών εξελίξεων.
Στη διάρκεια του προγράμματος θα υπάρχουν διακριτές ζώνες με θεματικές εκπομπές (Ενέργεια, Τεχνολογία, Κυκλική Οικονομία, Επενδύσεις, Νεοφυη επιχειρηματικότητα, Καινοτομία κ.ά.).
Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης θα είναι οι Τάκης Σπηλιόπουλος, Νικόλ Λιβαδάρη, Χριστίνα Κουσουνή, Παύλος Πανταζόπουλος, Μαρία Σμυρλίδου κ.ά..
Το κανάλι θα υποστηρίζεται από την δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας και της ηλεκτρονικής έκδοσης της.
Ο σταθμός είναι σε ολοκλήρωση διαπραγματεύσεων για συνεργασία με το εξειδικευμένο ειδησεογραφικό οργανισμό Bloomberg.

ΠΗΓΗtopontiki.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

Ο πόλεμος του Στέφανου Κασσελάκη στο deal της Attica Bank είναι πόλεμος (και) στον Αλέξη Τσίπρα

PeriodistaΤις προάλλες εξηγήσαμε για ποιους λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης...