Εκτός από την Όλγα Τρέμη: Και η Πόπη Τσαπανίδου θα έχει σημαντικό ρόλο στο πολιτικό έκτρωμα που ετοιμάζει η διαπλοκή με αρχηγό τον Τσίπρα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται, ο Αλέξης Τσίπρας που παριστάνει τον ανήξερο, διοχετεύοντας γελοίες διαρροές ότι είναι στενοχωρημένος και ότι δεν συμμετέχει στον εμφύλιο, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι ενορχηστρώνει το πραξικόπημα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τρίβει τα χέρια του από τη χαρά του για τη διάλυση του κόμματός του.

Επίσης, όλος ο κόσμος γνωρίζει αυτό που έχουμε αποκαλύψει εδώ στο PERIODISTA.GR: Ότι στα γραφεία τραπεζιτών και ολιγαρχών η διαπλοκή συντάσσει την ιδρυτική διακήρυξη του πολιτικού εκτρώματος της Κεντροαριστεράς, του οποίου θα ηγηθεί ο Αλέξης Τσίπρας.

Όλγα Γεροβασίλη και Όλγα Τρέμη - Δύο καλές φίλες
Όλγα Γεροβασίλη και Όλγα Τρέμη – Δύο καλές φίλες

Όπως σας έχει αποκαλύψει η στήλη, για τη θέση της εκπροσώπου του νέου κόμματος προορίζεται η Όλγα Τρέμη, η οποία είναι στενή φίλη της Όλγας Γεροβασίλη.

Όμως, ρόλο αναμένεται να αναλάβει και η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία έπειτα από εντολή Αλέξη Τσίπρα πήρε την έδρα που άφησε ορφανή ο Όθων Ηλιόπουλος, ενώ θα έπρεπε να καταλήξει στον Στέφανο Κασσελάκη.

Είπαμε, η Πόπη ασχολείται με την πολιτική μόνο αν της τάξουν κάποια θέση. Σε αντίθετη περίπτωση κάνει υπερατλαντικά ταξίδια αναψυχής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ