Η Πόπη Τσαπανίδου είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο αν της δώσουν κάποια θέση

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο δημοκρατικός και προοδευτικός κόσμος έχει αηδιάσει πλέον με όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Η Πόπη Τσαπανίδου θα λάβει την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου μετά την παραίτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Πόπη Τσαπανίδου αποδέχτηκε την έδρα μετά από συνάντηση που είχε με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη.

Η Πόπη Τσαπανίδου, που είχε παρελθόν ως ενταγμένη στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, εμφανίστηκε με… φόρα στην πολιτική καθώς την είχε “φορέσει” στο κόμμα ο Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν τη συντριβή του στις τελευταίες εθνικές εκλογές. Την έκανε εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και την τοποθέτησε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτευσης, σε θεωρητικά εκλόγιμη θέση. Λόγω της συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ, η Πόπη Τσαπανίδου δεν εξελέγη. Έτσι, αφού δεν είχε κάποια θέση στον ΣΥΡΙΖΑ, εγκατέλειψε την πολιτική και άρχισε τα ταξίδια εντός κι εκτός Ελλάδος. Ως εκπρόσωπος απέτυχε. Πίστευε μάλιστα, ανήμερα της συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ, ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα κέρδιζε έστω και οριακά τη ΝΔ του Μητσοτάκη.

Σήμερα, με το που άδειασε η βουλευτική έδρα και μετά από το σινιάλο που της έκανε ο αγαπημένος, πλέον, της Διαπλοκής, Αλέξης Τσίπρας, η Πόπη Τσαπανίδου εμφανίστηκε ξανά μόνο και μόνο για να μην καταλήξει η έδρα στο Στέφανο Κασσελάκη.

Αλήθεια, που ήταν τόσο καιρό η Πόπη Τσαπανίδου; Ο ΣΥΡΙΖΑ την ενδιαφέρει μόνο αν της προσφέρουν κάποια θέση. Αυτό δείχνει η ιστορία. Καλοφάγοτη η βουλευτική αποζημίωση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ