Ανησυχεί το σύστημα Τσίπρα για τις δυσάρεστες εκπλήξεις που ετοιμάζει η Κουμουνδούρου στην Πόπη Τσαπανίδου

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Η Πόπη Τσαπανίδου, λέει, θα κρατήσει την έδρα που άφησε ο Όθωνας Ηλιόπουλος και, κανονικά, θα πρέπει να κρατήσει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πόπη Τσαπανίδου εκτελεί πιστά τις οδηγίες που της δίνει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ενορχηστρώνει στο παρασκήνιο τη διαδικασία υπονόμευσης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή πολλά ακούγονται – όπως για παράδειγμα ότι στην Κουμουνδούρου σκέφτονται να διαγράψουν την Πόπη Τσαπανίδου αν πάrει την έδρα του Ηλιόπουλου – το σύστημα του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πιστεύει ότι θα γίνει ο ηγέτης του νέου πολιτικού φορέα της διαπλοκής, καθιστά απολύτως δηλωτική την ανησυχία του.

Η ανησυχία του συστήματος του Αλέξη Τσίπρα δεν είναι ειλικρινής για τα όσα συμβαίνουν στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς – Κεντοαριστεράς. Η ανησυχία, του απαξιωμένου στη συνείδηση του λαού συστήματος του “νεκροθάφτη” της Αριστεράς έχει να κάνει αποκλειστικά με την υλοποίηση των σχεδίων της Διαπλοκής.

Να, δείτε τι γράφει ο Βασίλης Σκουρής στο επιρροής Τσίπρα και Αχτσιόγλου dnews.gr:

Η αλήθεια είναι πως η λογική έχει χαθεί εδώ και καιρό από την Κουμουνδούρου. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι αρχίζουν και κυκλοφορούν απειλές πως αν αποδεχθεί η Πόπη Τσαπανίδου την έδρα, που απεμπόλησε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο Όθωνας Ηλιόπουλος, ο ΣΥΡΙΖΑ θα τη… διαγράψει!
Πέραν από του ότι συνταγματικά έχει κάθε δικαίωμα να το πράξει, αν δεν αποδεχθεί την έδρα αυτή θα πάει στη Νέα Αριστερά, αφού η Ζωρζέτα Λάλη -που προηγείται στη σειρά του Κασσελάκη- δηλώνει πως θα αν έρθει η σειρά της θα την αποδεχθεί!
Θα διαγράψουν δηλαδή την Τσαπανίδου γιατί θα κρατήσει την έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα την αφήσει να πάει σε άλλο κόμμα;
Προφανώς στην Κουμουνδούρου έχουν έδρες για… μοίρασμα σε άλλους -πλην όμως, κινδυνεύουν ήδη να χάσουν τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

ΥΓ: Το Dnews και ο υπογράφων, αμέσως μετά την παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου είχαν μεταφέρει την πληροφορία πως η Πόπη Τσαπανίδου θα αποδεχθεί την έδρα. Θα πρέπει να υπάρξει κάτι πολύ έκτακτο και σημαντικό για να μην δικαιωθούμε!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ οι δημοσιογράφοι επιρροής Τσίπρα. Δεν βρίσκετε;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ