Ένα αποκαλυπτικό άρθρο: Η Ελλάδα στα νύχια του Σημίτη (και στις πυρκαγιές της Εύβοιας)

Διαβάστε το αποκαλυπτικό άρθρο του newsbreak.gr:

Η επιλογή του Σταύρου Μπένου ως επικεφαλής της επιτροπής ανασυγκρότησης της Εύβοιας με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, διαλύει πλέον και τις τελευταίες ψευδαισθήσεις που θα μπορούσε να είχε κάποιος καλόπιστος ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας.

Όταν από τα χιλιάδες άξια στελέχη που διαθέτει η παράταξη, στελέχη σφυρηλατημένα στην πραγματική οικονομία και με μεγάλη εμπειρία εσύ επιλέγεις έναν υπουργό των φαύλων κυβερνήσεων του Σημίτη για μία τόσο νευραλγική θέση, τότε επιβεβαιώνεις όσους θεωρούσαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μπροστινός του Κώστα Σημίτη.

Δυστυχώς, το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διορίστηκε επί κυβέρνησης Σημίτη, χωρίς να έχει κανένα ανάλογο προσόν, σε μία κορυφαία θέση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος με εξωφρενικό μάλιστα μισθό, το πληρώνει η ίδια η Ελλάδα.

911F4520 7554 4DE1 8496 94CE08113E8B

Το σύστημα Σημίτη ανάστησε όλους τους μηχανισμούς της διαπλοκής και τους χρησιμοποίησε προκειμένου να εκλέξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρώτα πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και έπειτα πρωθυπουργό. Και τώρα, όχι μόνο ξεπλένει τα δικά του στελέχη αλλά και συνδεόμενους από σκάνδαλα κατάχρηση δημοσίου χρήματος, αλλά φαίνεται ότι έχει μετατρέψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε μία μαριονέτα των αποκλειστικών διαθέσεων της εκσυγχρονιστικής συμμορίας που κατέστρεψε την Ελλάδα.

Αναμένουμε να δούμε εάν υπάρχει αξιοπρέπεια στα χιλιάδες στελέχη της νέας Δημοκρατίας, τα οποία έχουν πλέον μετατραπεί σε σκαλοπάτια τον ορδών του Σημίτη που κάνουν νέο ρεσάλτο στην δημόσια διοίκηση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...