Ψάχνεται: Μεγάλες ανατροπές για την Τατιάνα Στεφανίδου μετά τις διακοπές με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Tο «Live News» επιστρέφει τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 15:50, εκεί όπου ανήκει, στην απογευματινή ζώνη που έχει κατακτήσει εδώ και τέσσερις σεζόν. Ο Νίκος Ευαγγελάτος, σε συνεχή εγρήγορση και με τα αυξημένα αντανακλαστικά που τον διακρίνουν, ανοίγει καθημερινά στο Mega πλούσια βεντάλια θεμάτων, κρατώντας το τηλεοπτικό κοινό πλήρως ενημερωμένο.

Ανανεωμένο, το «Live News» συνεχίζει να αναδεικνύει την ημερήσια ειδησεογραφία και να την παρουσιάζει με τον δικό του, γνώριμο πλέον, μοναδικό τρόπο: όλη η επικαιρότητα μέσα από την ανάλυση του Νίκου Ευαγγελάτου και τα ευφάνταστα πρωτοποριακά γραφικά επαυξημένης πραγματικότητας (AR Graphics) του Mega.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος
Ο Νίκος Ευαγγελάτος

Παράλληλα, ξανά στο κάδρο του Open μπαίνει η Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια, η οποία βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις πριν από ενάμιση μήνα με το «ανοιχτό κανάλι» χωρίς να υπάρχει συνέχεια, επιστρέφει και πάλι στο προσκήνιο.

Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου
Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου

Το ενδιαφέρον του καναλιού, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Μποζιονέλου στο dailymedia.com.gr για απευθείας συνεργασία με τη Στεφανίδου αναθερμαίνεται και οι συζητήσεις, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άρχισαν εκ νέου. Στόχος είναι να αναλάβει καθημερινή κοινωνική εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ