Ακραία άγριο παρασκήνιο: Ο Στέφανος Κασσελάκης διαπραγματεύεται την απόδρασή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ;

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη καταρρέει υπό το βάρος της οργής και της γιούχας των πολιτών που εκδηλώνεται σε όλη τη χώρα στη θέα του επικίνδυνου πρωθυπουργού και των υπουργών του θιάσου των ανικάνων.

Την ίδια ώρα, στον ΣΥΡΙΖΑ, τα φαινόμενα είναι διαλυτικά, το ΠΑΣΟΚ προχωρά στη διαδικασία εκλογής ηγεσίας και ο δημοκρατικός κόσμος βρίσκεται χαμένος, χωρίς πυξίδα, αναμένοντας τις εξελίξεις που θα είναι καταιγιστικές.

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, δείχνει να μην μπορεί να σηκώσει το βάρος. Δείχνει τελικά να μην έχει το ειδικό βάρος. Και βέβαια, πέρα από τα δικά του λάθη και τα λάθη της παρέας που τον πλαισιώνει, έχει πέσει θύμα υπονόμευσης από δυνάμεις που έχουν ως σημείο αναφοράς τον Αλέξη Τσίπρα και τον παλιό – παρακμιακό – περιθωριακό ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ραγδαίες. Δεν αποκλείεται μέσα στο φθινόπωρο να έχουμε καταιγιστικές εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμη και αλλαγή ηγεσίας. Σε αυτό το πλαίσιο, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης διαπραγματεύεται, στην παρούσα συγκυρία, την “απόδρασή” του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από την Κεντρική Πολιτική Σκηνή.

Το ερώτημα είναι το εξής: Ο Στέφανος Κασσελάκης διαπραγματεύεται αποκλειστικά με τους νέους αποστάτες, με κάποιον άλλον ή με τμήματα της ολιγαρχίας που επιδιώκουν να κινούν τα νήματα σε όλο το φάσμα του πολιτικού συστήματος;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ