Ισχυρές πιέσεις από την σιδηρά κυρία πανίσχυρου επιχειρηματικού κέντρου στον Μητσοτάκη ώστε να μην διώξει τον Βασίλη Κικίλια

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Αναρωτιόμουν χθες, εδώ στο PERIODISTA.GR ποιο είναι ο αόρατο, ισχυρό χέρι που κρατά τον διαπιστωμένα ανύπαρκτο (για να μην γράψω κάτι άλλο) Βασίλη Κικίλια στην άχρηστη και διεφθαρμένη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τα ποσοστά της οποία καταρρέουν, όπως διαπιστώνουν δημοσκόποι στο παρασκήνιο.

Οι φήμες που οργιάζουν, αλλά και πουλάκια που κελαηδούν χαρούμενα, αναφέρουν ότι σιδηρά κυρία πανίσχυρου επιχειρηματικού κέντρου ασκεί αφόρητες πιέσεις στον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να μην διώξει τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος στάθηκε παντελώς ανίκανος να αντιμετωπίσει την πυρκαγιά στην Βορειανατολική Αττική με αποτέλεσμα να καταστραφούν ακόμη και τμήματα του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της πρωτεύουσας. Η γυναίκα στην οποία αναφέρομαι είναι πανίσχυρη και ενώ το κλίμα στους επιχειρηματικούς κύκλους αντιστρέφεται για τον Μητσοτάκη, ο αδύναμος, μπροστά στα ισχυρά συμφέροντα από τα οποία είναι εξαρτημένος, πρωθυπουργός είναι άγνωστο πως θα αντιδράσει.

Τα ίδια πουλάκια βεβαιώνουν ότι κρατάει χρόνια – τα τελευταία χρόνια – αυτή η κολώνια. Η στήριξη του συγκεκριμένου συστήματος οικονομικών συμφερόντων προσλαμβάνει χαρακτηριστικά σκανδάλου. Θα παρακολουθήσω με προσοχή τις κινήσεις του Μητσοτάκη, θα δω δηλαδή αν θα υποκύψει ή όχι στις πιέσεις, διότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αποφασισμένος να πετάξει έξω από την κυβέρνηση τον Κικίλια και θα επανέλθω.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ