Ποια ισχυρά συμφέροντα κρατούν τον Κικίλια στην πιο άχρηστη κυβέρνηση όλων των εποχών; – Γιατί δεν τολμά να τον διώξει ο Μητσοτάκης;

Periodista

Αποδεδειγμένα πλέον ο Βασίλης Κικίλιας συγκαταλέγεται στους πλέον αποτυχημένους υπουργούς, όχι μόνο της Νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη, αλλά συνολικά της μεταπολίτευσης. Για την ακρίβεια είναι να απορεί ο οποιοσδήποτε πως κατάφερε αυτός ο άνθρωπος να γίνει υπουργός. Δεν κατάφερε να διαχειριστεί καμία κρίση, δεν κατάφερε να προλάβει καμία καταστροφή. Το μόνο που έκανε ήταν να αφήνει γένια. Ο θίασος Μητσοτάκη που εγκληματεί σε βάρος της πατρίδας και του λαού μας τα θυσιάζει όλα στον βωμό της επικοινωνίας.

Στις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής αποδείχθηκε για άλλη μία φορά η ανικανότητα του Βασίλη Κικίλια ο οποίος είναι επιφορτισμένος με τις αρμοδιότητες της Πολιτικής Προστασίας. Στην πράξη αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξε καμία προετοιμασία και την ώρα της μάχης με τις φλόγες επιβεβαιώθηκε το απόλυτο χάος του ανύπαρκτου επιτελικού κράτους της επικίνδυνης και απολύτως άχρηστης κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σοβαροί άνθρωποι στο παρασκήνιο αναρωτιούνται: Ποιο αόρατο χέρι κρατά τον Βασίλη Κικίλια στην κυβέρνηση; Βέβαια η αλήθεια είναι ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Ο ένοχος του διαρκούς εγκλήματος που συντελείται τα τελευταία πέντε χρόνια στην Ελλάδα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης. Είναι και ο ίδιος εντελώς ανίκανος και η κυβέρνησή του είναι ένα διεφθαρμένο τσίρκο που παρασιτεί στο σώμα της χώρας. Όμως, ακόμη και μπροστά στον κίνδυνο να καταρρεύσει η κυβέρνηση του εξαιτίας της διαπιστωμένης ανικανότητας του Κικίλια, ο Μητσοτάκης δεν τολμά να τον αποπέμψει αναλαμβάνοντας μεγάλο πολιτικό ρίσκο.

Ποια είναι τα συμφέροντα που επιβάλλουν στον Μητσοτάκη να κρατά τον Κικίλια στη θέση του, ακόμη και αν η παραμονή του είναι επικίνδυνη για τους πολίτες στην πατρίδα μας;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ