Τι συνέβη και ο Σκουρής τα… γύρισε για τον Μώραλη και την υποψηφιότητά του για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ; Έπεσαν τηλέφωνα και τον αποθεώνει;

Η Πυθία αναρωτιέται

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Χθες η ιστοσελίδα dnews.gr (κλίματος Αλέξη Τσίπρα και Έφης Αχτσιόγλου) και ο Βασίλης Σκουρής που μετακόμισε εκεί μαζί με την υπόλοιπη δημοσιογραφική παρέα που αναφέρεται στον Αλέξη Τσίπρα από το ieidiseis.gr, αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Μώραλης δέχεται πιέσεις ώστε να κατέβει υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ (Δείτε όλο το παρασκήνιο ΕΔΩ).

Σήμερα κάτι συνέβη. Ο… αλύγιστος δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής μας ενημερώνει ότι δεν θα κατέβει τελικά για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Μώραλης. Και τον αποθεώνει. Δείτε τι γράφει:

Καμία σκέψη να είναι υποψήφιος υποψήφιος για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Στο Δήμο Πειραιά, συνεχίζοντας τις συνεχείς επιτυχημένες πορείες του ως δήμαρχος της πόλης, παραμένει ο Γιάννης Μώραλης.


Ουκ ολίγοι θα τον ήθελαν να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο ίδιος ωστόσο ούτε καν μπαίνει σε συζήτηση επί του θέματος.
Το επόμενο διάστημα, όπως πληροφορούμαστε, θα εκδώσει και σχετική ανακοίνωση.

Τι να πει κανείς; Δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι έπεσαν τίποτα τηλέφωνα από τον Μώραλη στον Σκουρή. Και δεν θα ήθελα με τίποτα να ισχύουν αυτά που φαντάζομαι ότι ειπώθηκαν.

Τα συμπεράσματα εναπόκεινται στην κρίση του καθενός.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ