Έσπασαν τα τηλέφωνα στην Κουμουνδούρου – Οργή για την Λινού: «Δεν ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ αν δεν την διώξει ο Κασσελάκης»

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Οι συνεχείς αποκαλύψεις για τα εκατομμύρια δημοσίου χρήματος που κατέληξαν στην εταιρεία της Αθηνάς Λινού έχουν – όσο και αν προσπαθούν να το αποκρύψουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής – προκαλέσει κύμα οργής στον δημοκρατικό κόσμο που έχει ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και Στέφανο Κασσελάκη.

Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης διέγραψε τον έντιμο και ακέραιο Πολάκη για τα… δάκρυα της Αθηνάς Λινού, τα οποία δεν έπεισαν κανέναν εκτός από αμοιβάδες – τρολ της Νέας Δημοκρατίας και τις εξαγορασμένες ντουντούκες του Μαξίμου. Επίσης ο δημοκρατικός κόσμος δεν ξεχνά το προκλητικό χειροκρότημα της Αθηνάς Λινού στον ακροδεξιό Άδωνι Γεωργιάδη, όταν ο τελευταίος εξαπέλυε αθλιότητες σε βάρος του Παύλου Πολάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τηλεφωνικό κέντρο στην Κουμουνδούρου έχει πάρει – φωτιά. Τα τηλέφωνα έχουν σπάσει και οργισμένοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν ο Στέφανος Κασσελάκης να διώξει, να διαγράψει την Αθηνά Λινού. “Αν δεν το κάνει, δεν ψηφίζουμε ξανά ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ντροπή να παραμένει στο κόμμα”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ