Τέσσερις εφοπλιστικές οικογένειες «πλακώνονται» για το ποιος θα προσλάβει τον Αμερικανό Πρέσβη – Του δίνουν μισθό μέχρι και 2 εκατ. ευρώ

Με αφορμή τη λήξη της θητείας του Τζώρτζ Τσούνη ως πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα δημοσίευμα της ιστοσελίδας radar.gr κάνει λόγο για το ενδιαφέρον μεγάλων επιχειρηματικών και εφοπλιστικών ομίλων και οικογενειών, να επιδιώξουν επαγγελματική συνεργασία με τον Τζώρτζ Τσούνη μόλις λήξει η θητεία του και υπό την προϋπόθεση ότι ο ομογενής παράγοντας έχει διάθεση να εμπλακεί στο επιχειρηματικό κομμάτι στη χώρα μας!

Πηγές από τον εφοπλιστικό χώρο αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής ο Τζώρτζ Τσούνης φέρεται να έχει δεχτεί προτάσεις συνεργασίας από 4 μεγάλες και παραδοσιακές εφοπλιστικές οικογένειες, που κατά τις πληροφορίες φτάνουν το ύψος της αμοιβής στο ποσόν του 1,5 έως 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Από το περιβάλλον του κ. Τσούνη κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε διαψεύδεται καθώς ο πρέσβης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλακεί στο επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα μετά τη λήξη της θητείας του, θεωρώντας ότι η χώρα ανακάμπτει και ότι συνεχώς σε σταθερό πολιτικό περιβάλλον θα παρουσιάζονται επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ