Πως ο Στέφανος Κασσελάκης σκέφτεται να «τελειώσει» την Όλγα Γεροβασίλη – Τραγική ειρωνία: Ο Αλέξης Τσίπρας βρήκε τον τρόπο!

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει αντιληφθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό τον βρόμικο ρόλο που διαδραματίζει η Όλγα Γεροβασίλη στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πεπεισμένος ότι οι κινήσεις της υπαγορεύονται από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συντονίζει στο παρασκήνια μια σειρά από κινήσεις που στοχεύουν στην αποσταθεροποίηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να διαμορφωθούν εκείνες οι συνθήκες – σε συνάρτηση με τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ – που θα ανοίξουν τον δρόμο ώστε να δημιουργηθεί ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς του οποίου θα ηγηθεί ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός.

Η Όλγα Γεροβασιλη, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι αποτέλεσε την… μπροστινή του Αλέξη Τσίπρα στο πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στο αποτυχημένο “πραξικόπημα” που στόχευε στην αποκαθήλωση του Στέφανου Κασσελάκη από την ηγεσία. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν το ξεχνά αυτό. Και μαθαίνω ότι εκνευρίστηκε πάρα πολύ με τη θέση που εξέφρασε δημόσια η Όλγα Γεροβασίλη αναφορικά με την “μη ολοκλήρωση της διαγραφής Πολάκη”. Θυμίζω ότι ο Παύλος Πολάκης διαγράφηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και η Όλγα Γεροβασίλη απαίτησε δημόσια τη διαγραφή και από το κόμμα! Η εκτίμηση πάντως του Στέφανου Κασσελάκη στο πρόσωπο του Παύλου Πολάκη είναι δεδομένη. Και η αλήθεια είναι ότι χρωστά, σε πολύ μεγάλο βαθμό, την εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στον Παύλο Πολάκη. Χωρίς τον Παύλο Πολάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα ήταν σήμερα πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε ότι έχει να κάνει με την Όλγα Γεροβασίλη, η οποία συνιστά παράγοντα αποσταθεροποίησης και αναταραχής μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης σχεδιάζει να την “τελειώσει” ενεργοποιώντας τη διάταξη του καταστατικού για τρεις θητείες που ισχύει από την εποχή του Αλέξη Τσίπρα. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διάταξη δεν έχει ενεργοποιηθεί ποτέ και αφορά στον περιορισμό σε τρεις κοινοβουλευτικές θητείας.

Μετά την Όλγα Γεροβασίλη θα πάρουν σειρά και άλλοι…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ