Πότε θα επιστρέψει ο Παύλος Πολάκης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι και γιατί λένε ότι θα κάνει κόμμα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο έντιμος και ακέραιος Παύλος Πολάκης διαγράφηκε τις προάλλες από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό επειδή – άγνωστο γιατί – ο Στέφανος Κασσελάκης ενέδωσε στις πιέσεις της διαπλοκής, της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και των νέων υπονομευτών του ΣΥΡΙΖΑ που καθοδηγούνται από τον πρώην πρόεδρο και πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για το δήθεν μπούλινγκ στη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, Αναστασία Πετρούλια. Μάλιστα ο προπαγανδιστικός μηχανισμός που επί χρόνια έχει στοχοποιήσει τον Παύλο Πολάκη ανακάλυψε δήθεν πρόβλημα υγείας της Πετρούλια για να δραματοποιήσει ακόμη περισσότερο την υπόθεση και να κάνει ακόμη πιο “αντιπαθητικό” στους αφελείς που επιμένουν να ενημερώνονται από τις ντουντούκες του Μαξίμου και από τις υποταγμένες γραφίδες της Αριστεράς, τον Παύλο Πολάκη.

Τελικά η Αναστασία Πετρούλια διέψευσε ότι έχει πρόβλημα υγείας και οι εχθροί του Παύλου Πολάκη, όπως και οι πρόθυμοι να αναμεταδώσουν την προπαγάνδα ξεφτιλίστηκαν. Ο δε Στέφανος Κασσελάκης είναι εκτεθειμένος. Θα πρέπει να επανορθώσει. ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Παύλο Πολάκη δεν γίνεται.

Ο Άδωνις και πίσω της η Πετρούλια
Ο Άδωνις και πίσω της η Πετρούλια

Οι τελευταίες εξελίξεις ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο για επιστροφή του Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι γνωρίζοντες λένε ότι είναι θέμα χρόνου. Ο Παύλος Πολάκης δεν έχει διαγραφεί από το κόμμα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το υπενθυμίζουμε. Παραμένει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, η επιστροφή του και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι μονόδρομος. Οι γνωρίζοντες ισχυρίζονται ότι αυτό, η επιστροφή του δηλαδή, θα συμβεί πολύ νωρίτερα από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το ερχόμενο φθινόπωρο. Και ο Παύλος Πολάκης έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα που διοχετεύονται από το σύστημα Μαξίμου υποστηρίζουν ότι ο Παύλος Πολάκης θα δημιουργήσει νέο κόμμα. Γνωρίζουν την τεράστια δυναμική που έχει ο Κρητικός βουλευτής. Αν δημιουργούσε κόμμα ο Παύλος Πολάκης η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν καθοριστική. Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ είναι με τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά μόνο εφόσον στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος δεν σκέφτεται – προς το παρόν – κάτι τέτοιο, να δημιουργήσει δηλαδή νέο κόμμα. Οι εχθροί του πιστεύουν ότι δημιουργώντας κόμμα ο Πολάκης θα ήταν πιο εύκολο να απομονωθεί. Οι νηστικοί… καρβέλια ονειρεύονται.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ