Η συνεργάτιδα του Άδωνη λύνει τη σιωπή της μετά τη διαγραφή Πολάκη: «Διαψεύδω όσα έχουν ακουστεί για θέμα υγείας»

Η Πυθία καταγράφει

Ο Στέφανος Κασσελάκης διέγραψε τον έντιμο και ακέραιο, Παύλο Πολάκη, μετά το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ μπούλινγκ που έκανε σε βάρος της συνεργάτιδας του Άδωνη Γεωργιάδη, Αναστασίας Πετρούλια.

Στο πλαίσιο της προπαγάνδας των ΜΜΕ της διαπλοκής, του συστήματος Μαξίμου, αλλά και κύκλων που υπονομεύουν την ηγεσία μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, διακινήθηκε με ένταση η φήμη ότι η Αναστασία Πετρούλια έχει πρόβλημα υγείας, το οποίο επηρεάζει τις εκφράσεις του προσώπου τους. Και αυτό για να “δαιμονοποιηθεί” ακόμη περισσότερο ο Παύλος Πολάκης στη συλλογική συνείδηση των θυμάτων της προπαγάνδας που αλλοιώνει τα γεγονότα.

Τελικά, η ίδια διαψεύδει τις φήμες και σε συνέντευξη που παραχώρησε στα “Παραπολιτικά” απαντά ότι δεν έχει κανένα απολύτως θέμα υγείας.

Διαβάστε τι είπε:

Η Νατάσα Σεμέλη Πετρούλια έχει αποφασίσει να μην μιλήσει, παρά το γεγονός ότι την «κυνηγούν» άπαντες, καθώς είναι η νομική σύμβουλος του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, εναντίον της οποίας καταφέρθηκε την περασμένη Πέμπτη, με τον πιο χυδαίο και σκαιό τρόπο, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Παύλος Πολάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Επικοινωνήσαμε με την Νατάσα Σεμέλη Πετρούλια και η ίδια μας εξήγησε ότι κάποια στιγμή στο μέλλον η ίδια θα αναφερθεί αναλυτικά στον τρόπο με τον οποίον «οι συμπεριφορές αυτές αποδεικνύουν το μέγεθος της κατάπτωσης και της εξαχρείωσης των καιροσκόπων της πολιτικής, που ουσιαστικά, με τη δράση και τη συνολική στάση τους, υπονομεύουν τη Δημοκρατία».

Η ίδια, η οποία είναι διδάκτορας Νομικής Σχολής, διαψεύδει επίσης κατηγορηματικά «ο,τιδήποτε αναληθές έχει γραφεί ή/και έχει ακουστεί σχετικά με θέμα υγείας, το οποίο είναι ψευδές και ανυπόστατο».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ