Η Έλενα Ακρίτα θα είναι η επόμενη βουλευτής που θα διαγράψει ο Στέφανος Κασσελάκης – Το γελοίο στιγμιότυπο με την παρηγοριά στην Αθηνά Λινού και η επιστολή (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Για να φτάσουμε στη διαγραφή του έντιμου και ακέραιου αγωνιστή Παύλου Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω ανύπαρκτου μπούλινγκ σε βάρος της Αναστασίας Πετρούλια, της συνεργάτιδας του Άδωνι, είχε προηγηθεί η στοχοποίησή του για την υπόθεση του δήθεν μπούλινγκ της Μαρίας Συρεγγέλα.

Ο οποιοσδήποτε είναι παρατηρητικός θα διαπιστώσει ότι ήδη εφαρμόζεται η ίδια συνταγή και στην περίπτωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα, η οποία κατηγορείται για σεξιστική επίθεση σε βάρος της δημοσιογράφου του Mega Channel, Κατερίνας Παναγοπούλου και μάλιστα για την υπόθεση έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση και η ΕΣΗΕΑ.

Καλά πληροφορημένες πηγές μου από την Κουμουνδούρου ισχυρίζονται ότι στο επόμενο “ατόπημα” της Έλενας Ακρίτα ο Στέφανος Κασσελάκης θα λάβει απόφαση ανάλογη με αυτή που έλαβε με τον Παύλο Πολάκη. Θα την διαγράψει δηλαδή από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανυποψίαστη Έλενα Ακρίτα χθες παρηγορούσε σε ένα γελοίο στιγμιότυπο την Αθηνά Λινού για την οποία ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ είναι πεπεισμένος ότι έκλαψε ψεύτικα με αντικειμενικό σκοπό να “φαγωθεί” ο Πολάκης. Το ερώτημα είναι το εξής: Όταν ο Κασσελάκης θα διαγράψει την Έλενα Ακρίτα, η Αθηνά Λινού θα είναι εκεί για να την παρηγορήσει;

Η Έλενα Ακρίτα ενώ παρηγορεί την Αθηνά Λινού
Η Έλενα Ακρίτα ενώ παρηγορεί την Αθηνά Λινού

Δείτε την επιστολή της ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως απέστειλε σήμερα στην κα Έλενα Ακρίτα επιστολή σχετικά με ανάρτησή της στο Facebook.Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της επιστολής:

«Κυρία

Έλενα Ακρίτα

Κυρία Ακρίτα,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης θεωρεί προσβλητική την ανάρτησή σας στο Facebook αναφορικά με την παρουσία της συναδέλφου Κατερίνας Παναγοπούλου στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σε μια εποχή που ο κακοποιητικός λόγος ισοπεδώνει τη γυναικεία προσωπικότητα, οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε και στον χώρο των social media, καθώς αποτελούν αφορμή για απειλές μέχρι και για χειροδικία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Μαρία Αντωνιάδου Σταύρος Καπάκος»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...

Παγκόσμια οικονομική κατάρρευση αν το Ισραήλ χτυπήσει το Ιράν – Η ανάλυση της Citigroup

Καθώς η προοπτική μιας διευρυμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή...