«Αισθάνομαι άσχημα. Τον αγαπώ.» – Η προσωπική εξομολόγηση του Στέφανου Κασσελάκη για τον Παύλο Πολάκη μετά τη διαγραφή

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ότι νιώθει άσχημα για τη διαγραφή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Παύλου Πολάκη, ότι τον αγαπά και ότι ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά διευκρίνισε ότι στη Βουλή πρέπει να μιλάμε σε όλους με τον ανάλογο σεβασμό.

Μπορεί στην αρχική του ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να μην έκανε καμία αναφορά στη διαγραφή του Παύλου Πολάκη, αλλά στη συνέχεια ο πρόεδρος του κόμματος απάντησε σε βουλευτές που τον ρώτησαν σχετικά.

«Αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση που αναγκάστηκα να πάρω. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση γιατί πραγματικά τον αγαπώ κι έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο υπουργείο Υγείας και στα νοσοκομεία της χώρας. Όπου πήγαινα, μου μιλούσαν για αυτόν» είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που τελείωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης (25/7).

Και συνέχισε: «Αλλά στη Βουλη πρέπει να είμαστε θεσμικοί και να μιλάμε με τον ανάλογο σεβασμό σε όλους. Ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μέσα στη Βουλή υπάρχουν και όρια και η ΝΔ έχει προσβάλει τον χώρο της Βουλής με διάφορες αντιθεσμικές της δράσεις».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...