Παρασκήνιο: Ποια είναι η νικήτρια; Σία Κοσιώνη ή Κατερίνα Παναγοπούλου; (pics)

Το Προεδρικό Μέγαρο άνοιξε χθες τις πύλες του και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχτηκε στην καθιερωμένη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας εκπροσώπους, όχι μόνο του πολιτικού κόσμου αλλά από το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Την παράσταση έκλεψαν όμως, όπως αναφέρει το dailymedia.com.gr οι δύο… κυρίες των ειδήσεων: η Κατερίνα Παναγοπούλου του Μega και η Σία Κοσιώνη του ΣΚΑΪ.

Η Κοσιώνη προσήλθε, φυσικά, και με την ιδιότητα της συζύγου του πρώην δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη με τον οποίο πρόσφατα γιόρτασαν 7 χρόνια γάμου και κατέβηκαν τα σκαλιά του Μεγάρου πιασμένοι χέρι – χέρι.

Κώστας Μπακογιάννης και Σία Καοσιώνη

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε με στενό φόρεμα με περίτεχνο ντραπέ σε πορφυρό χρώμα που έκανε match με τη γραβάτα του συζύγου της.

Η, δε, Παναγοπούλου εμπιστεύτηκε και πάλι για την εμφάνισή της το brand Zeus + Dion επιλέγοντας ντε πιες σύνολο με τυρκουάζ και navy λεπτομέρειες, συνδυασμένο με πέδιλα και χρυσό τσαντάκι YSL, μια άκρως καλοκαιρινή (και εντυπωσιακή) επιλογή. Το συνδύασε με πορτοκαλί ψηλοτάκουνα πέδιλα και σομόν clutch.

Σία Κοσιώνη – Κατερίνα Παναγοπούλου σημειώσατε Χ…

Η Κατερίνα Παναγοπούλου
Η Κατερίνα Παναγοπούλου

Στη δεξίωση στο προεδρικό Μέγαρο το «παρών» έδωσαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πολιτικοί αρχηγοί, υπουργοί, βουλευτές ενώ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα της φετινής εκδήλωσης, είχε καλέσει δημάρχους ακριτικών και μαρτυρικών περιοχών, εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών, διακεκριμένους αθλητές και αρχηγούς ομάδων που κατέκτησαν ευρωπαϊκά τρόπαια, πλημμυροπαθείς από τη Θεσσαλία, ανθρώπους από τον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών, Έλληνες που έχουν διακριθεί στο εξωτερικό για την επιστημονική τους έρευνα, αλλά και απλούς πολίτες που διακρίθηκαν για την προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο και συγκίνησαν με τις πράξεις τους ολόκληρη την Ελλάδα. Ανάμεσά τους η Βούλα Πατουλίδου, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η Θέμις Μπαζάκα και πολλοί ακόμη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...