Γιατί η Άννα Διαμαντοπούλου άργησε να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της – Ποιοι άναψαν το πράσινο φως

Μετά από… κυοφορία εβδομάδων, η Άννα Διαμαντοπούλου ανακοίνωσε την απόφασή της να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Οι λόγοι της καθυστέρησης ήταν, σύμφωνα με τον Μάκη Κουρή στο paron.gr, δύο συγκεκριμένοι: Πρώτον, πριν ανακοινώσει την απόφασή της ήθελε να έχει πάρει το πράσινο φως από δύο πρώην προέδρους του Κινήματος, τον Κ. Σημίτη και τον Β. Βενιζέλο. Όπερ και εγένετο.

Δεύτερον, ήθελε να πάρει στα χέρια της τα αποτελέσματα έ ρευνας και ανάλογα να κινηθεί. Τα αποτελέσματα, λένε α πό το περιβάλλον της, ήταν άκρως θετικά. Έτσι προέκυψε η υποψηφιότητα της κ. Διαμαντοπούλου, που ήρθε να αλλάξει τις ισορροπίες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...