Χαμός με Οικονόμου και Παυλόπουλο στον ΣΚΑΪ: «Να μείνει και του χρόνου ή να φύγει;» (vid)

Την τελευταία τους εκπομπή για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ολοκλήρωσαν το πρωινό της Παρασκευής (19/7) ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος. Το δίδυμο του ΣΚΑΪ έκανε έναν μίνι απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε και ανανέωσε το ραντεβού του με το κοινό για τις 26 Αυγούστου.
«Και τώρα αυτό που λέμε συνήθως, η ώρα που όλοι περιμένατε, η στιγμή, η μέρα, ο χρόνος, ο μήνας… είναι η στιγμή που ολοκληρώνεται μία σεζόν ακόμα. Δεν πήγε και άσχημα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Οικονόμου λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής «Σήμερα».

«Πηγαίνω λίγο πίσω στον χρόνο, πώς ξεκινήσαμε, τι κάναμε, πώς προχώρησε η ειδησεογραφία… νομίζω ότι πήγε καλά γενικά. Αυτή είναι η εικόνα που έχω εγώ μέσα μου», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ απευθυνόμενος στον συνάδελφό του.

«Κλείνουμε δύο χρόνια μαζί φέτος, λέω να το ξανακάνουμε και του χρόνου», τόνισε από την πλευρά του ο Άκης Παυλόπουλος, προτρέποντας τον αρχισυντάκτη της εκπομπής να θέσει δημοψήφισμα για τη συνέχεια ή όχι του διδύμου μαζί.

«Να μείνει ο Παυλόπουλος ή να φύγει; Έτσι θα το βάλουμε το ερώτημα, γιατί έχει και ίντριγκα μέσα», ρώτησε με χιούμορ ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Καλές διακοπές σε όλους, να είμαστε καλά. Καλή αντάμωση! 26 Αυγούστου γυρίζουμε; Δεν πιάνουμε Σεπτέμβρη. 26 Αυγούστου θα είμαστε εδώ το πρωί», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου κλείνοντας και αποχαιρετώντας προσωρινά τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου