Ξεφεύγει ο πόλεμος Κασσελάκη στον Τσίπρα: Επίθεση για οικονομικά και Αυγή

Νέες αιχμές κατά του προκατόχου του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομική διαχείριση στο κόμμα, αλλά και για διαφημιστικές “ροές” προς την κομματική εφημερίδα “Αυγή” άφησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Talk Radio, ο διάδοχός του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι “πριν από τις ευρωεκλογές, τού είχα αναφέρει πολλές φορές αυτά τα ζητήματα, δεν θα φανερώσω ιδιωτική συζήτηση με τον προκάτοχό μου. […] Σε γενικές γραμμές, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είχαν πλήρη γνώση για τα ζητήματα του κόμματος και για τα οικονομικά.

Είναι λυπηρό κατά τη γνώμη μου ότι έγινε ένα τεράστιο άνοιγμα πέρυσι στις εκλογές του Ιουνίου και μάλιστα ανάμεσα στη δεύτερη εκλογή και αναγκαζόμαστε αυτή τη στιγμή να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη κατάσταση”.

Περί Αυγής

“Επίσης η διαφημιστική σύμβαση που είχε η Αυγή από κάποια εξωτερικά επιχειρηματικά συμφέροντα δε συνάδει με την κουλτούρα και την ιστορία της εφημερίδας”, πρόσθεσε ο Στ. Κασσελάκης.

“Είναι εύκολο να πεις μην κλείσεις κάτι και να μην αγοράζεις το φύλλο. Και η σύμβαση που ανέφερα είναι ο λόγος που έμεινε ανοιχτή για 4 μήνες. Η σύμβαση σταμάτησε την πρώτη Κυριακή που εξελέγην πρόεδρος. Ήταν σύμβαση που διήρκησε χρόνια. Δεν τη σύναψα εγώ, αλλά όποιος είχε δικαιοδοσία πριν. Η Αυγή τη σύναψε και το αφήνω εκεί. Αυτά τα ζητήματα είναι γνωστά. Πρέπει να υπάρξει στήριξη στην τωρινή ηγεσία, όπως αρμόζει στις αρχές της Αριστεράς”, εξήγησε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...