ΣΥΡΙΖΑ: Υπάρχει ένταση ή ρήξη ανάμεσα σε Κασσελάκη και Τσίπρα; (vid)

Τις πολιτικές εξελίξεις και «ισορροπίες» εντός του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε το πρωί της Τρίτης (9/7) η Βούλα Κεχαγιά.

«Είμαστε ένα κόμμα εν κινήσει, θα ανασυγκροτηθούμε θα κάνουμε το καταστατικό μας συνέδριο και θα διεκδικήσουμε τη διακυβέρνηση της χώρας», τόνισε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν πλήττουμε ποτέ γιατί φροντίζει και η κυβέρνηση. Η επιβολή της εξαήμερης εργασίας με την οποία μας διαπομπεύουν στο εξωτερικό και η κυβέρνηση να λέει ότι πρόκειται για fake news είναι απαράδεκτη», πρόσθεσε σημειώνοντας ότι η πολιτική αυτή θα έχει και συνέπειες.

Αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα στη Γαλλία, η Βούλα Κεχαγιά ανέφερε ότι η κυβέρνηση «δεν έκανε ούτε μια δήλωση για την ακροδεξιά και για το γεγονός ότι η Λεπέν βυθίστηκε, μας προβληματίζει».

Σχετικά με τις σχέσεις του πρώην προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα και του Στέφανου Κασσελάκη, η Βούλα Κεχαγιά υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει μια υποβόσκουσα ένταση και ρήξη μεταξύ των δύο προσώπων».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε είχε ούτε έχει τρολς και όπως είπε ο κ. Κασσελάκης χθες, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει και τους εργαζομένους του κόμματος και δεν υπάρχουν μαύρα χρήματα», σημείωσε. «Δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των δύο ηγετών του κόμματος», πρόσθεσε.

Τόνισε δε, ότι εάν το απαιτήσει η κοινωνία θα πρέπει να υπάρξει σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων.

«Κοιτάζουμε μπροστά και παίρνουμε πρωτοβουλίες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τις διαγραφές, αναφέρθηκε στη δήλωση Κασσελάκη ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «μέσα στα όργανα ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Όταν όμως παίρνονται αποφάσεις από τα συλλογικά όργανα, δεν μπορείς να τις ακυρώνεις».

Στην ερώτηση αν χρειάζεται δημοψήφισμα για την κεντροαριστερά είπε ότι «ότι αυτό θα το αποφασίσει το καταστατικό συνέδριο».

Τέλος την εφημερίδα «Αυγή», η Βούλα Κεχαγιά υπογράμμισε ότι «είναι σχεδόν αδύνατο να διατηρήσουμε το καθημερινό φύλλο. Το θέμα είναι να είναι βιώσιμες οι θέσεις εργασίας και να διατηρηθούν. Ας περιμένουμε την απόφαση της οικονομικής επιτροπής».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...