Οι βολεμένοι δημοσιογράφοι της… Αχτσιόγλου και οι πονηροί της «Αυγής» και του ΣΥΡΙΖΑ που περιμένουν να τους βολέψει ο Χάρης Δούκας (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Είναι γεγονός ότι όλοι – ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ, ΕΝΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ – οι δημοσιογράφοι που είχαν μία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και είχαν στηρίξει το 2023 την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου, βολεύτηκαν στη συνέχεια σε ΜΜΕ της διαπλοκής.

Η στήλη είχε γράψει για το αλισβερίσι πριν την συντριβή της Έφης Αχτσιόγλου στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόσφατα διαβάσαμε ότι δημοσιογράφοι – υποστηρικτές της Έφης Ατσιόγλου, μοίραζαν πόστα σε κάποιο σπίτι.

Όπως έχει αποκαλύψει επίσης, η στήλη, το σύστημα των εξωθεσμικών παραγόντων – οικονομικών και όχι μόνο – που είχε στηρίξει την Έφη Αχτσιόγλου για την ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ακριβώς το ίδιο σύστημα που στηρίζει σήμερα τον Χάρη Δούκα για την ηγεσία στον ΠΑΣΟΚ.

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι μία από τις πρώτες κινήσεις του Χάρη Δούκα ήταν να βολέψει στον Δήμο ή στο επιτελείο του, αλλά και στον 9.84 δημοσιογράφους, κάποιοι από τους οποίους είχαν άμεση ή έμμεση σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα τα παραπάνω σίγουρα δεν είναι τυχαία. Αν και συνιστούν μικρο-διαπλοκή, δεν παύουν να είναι φαινόμενα διαπλοκής. Συμπτωματικά θα εντοπίσει κανείς ως κοινούς παρονομαστές πρώην κλίκες του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα έχουν σχέση με τη Νέα Αριστερά και τους ίδιους οικονομικούς παράγοντες.

Και ενώ σας περιγράφω τα παραπάνω διαβάζω στη στήλη του συναδέλφου – του άλλου μάντη – Κάλχα στο topontiki.gr τα ακόλουθα:

Παρά τις προσπάθειες – είτε ειλικρινείς, είτε υποκριτικές – να διασωθεί το καθημερινό φύλλο της Αυγής, δεν βλέπω καμία ελπίδα για τούτο.

Τα οικονομικά δεδομένα είναι αδιάσειστα, οι δε εναλλακτικές λύσεις μη βιώσιμες, ου μην και μη αποδεκτές από εκείνους που θα μπορούσαν ή θα έπρεπε να κάνουν κάτι.

Πάντως, άσχετα από την Αυγή, μαθαίνω ότι κάποιοι «πονηροί» ή «πονηρές» που βρέθηκαν εκτός… «κόλπου» τώρα με την ηγεσία Κασσελάκη, κοιτάζουν μήπως καταφέρουν να τρυπώσουν αλλού.

Ένα πουλάκι μού έλεγε τις προάλλες ότι ο αγαπημένος – ως επαγγελματικός προορισμός – σταθμός κάποιων είναι τώρα ο… 9.84!

Δεν ξέρω γιατί το έλεγε, αλλά θα έχει ενδιαφέρον αν επιχειρηθούν – και τελικά γίνουν – μετακινήσεις, που θα έχουν και… πολιτικό νόημα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...