Το καλοκαίρι του 2021 είχαν γίνει σοβαρές καταγγελίες, αλλά κανείς δεν ακουμπούσε τον Αυγενάκη (vid)

Κανένας δεν «ακουμπούσε» τον Λευτέρη Αυγενάκη, παρά τις καταγγελίες που έρχονταν στο φως, μέχρις ότου δημοσιευθεί τελικά βίντεο-ντοκουμέντο με την τραμπούκικη συμπεριφορά του σε βάρος υπαλλήλου του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Για τον βουλευτή που διαγράφθηκε από την ΚΟ του κόμματος αλλά εξακολουθεί να παραμένει ανεξάρτητος, είχαν ακουστεί διάφορες καταγγελίες, ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέμενε να τον κρατάει σε θέσεις ισχύος.

Η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη, ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την παρέμβαση του αείμνηστου χρυσού Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη από το 2021, όταν ο ίδιος είχε καταγγείλει τον τότε υφυπουργό εργασίας ότι είχε βγάλει κονδύλι 20.000 ευρώ για την προβολή του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο!

Γράφει στην ανάρτησή της η Δώρα Τσαμπάζη: «Καταγγελία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη το καλοκαίρι του ’21 για τον Λευτέρη Αυγενάκη. Έβγαλε κονδύλι 20.000 ευρώ για την προσωπική του προβολή στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο. Φυσικά η καταγγελία πέρασε τότε στα ψιλά»…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκόσμια οικονομική κατάρρευση αν το Ισραήλ χτυπήσει το Ιράν – Η ανάλυση της Citigroup

Καθώς η προοπτική μιας διευρυμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή...

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...