Βροχή οι αποκαλύψεις και τα ερωτήματα: Ποιος χρηματοδοτεί τον Χάρη Δούκα;

Εντείνεται η δυσαρέσκεια των Αθηναίων για την αυτοδιοικητική ανυπαρξία του Χάρη Δούκα στην Αθήνα. Οπως μεταδίδει το fimotro.gr υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει εγκαταλείψει την πρωτεύουσα και κάνει περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με πολύ μικρή συμμετοχή από τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

Παρά το γεγονός ότι ξεφουσκώνει η υποψηφιότητά του, ο ίδιος ο Δούκας υποστήριζε ότι «αν κερδίσω εγώ, το ΠΑΣΟΚ θα εκτιναχθεί»! Όπως είπε ο Δούκας χρειάζεται εκδημοκρατισμός της εξουσίας και τόνισε: «Θέλω το ΠΑΣΟΚ να γίνει κίνημα όχι μόνο κόμμα, χωρίς Μεσσίες αλλά με ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν και αποφασίζουν όλοι μαζί»!

Το κρίσιμο ερώτημα

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει από τις περιοδείες Δούκα στην επαρχία, όσες έχει κάνει επισκέψεις μέχρι τώρα και όσες πρόκειται να κάνει στο μέλλον, είναι από που καλύπτονται αυτά τα χρήματα δαπανών.

Ο Χάρης Δούκας με Πρωτόπαπα και Χατζηνικολάου σε γνωστό εστιατόριο
Ο Χάρης Δούκας με Πρωτόπαπα και Χατζηνικολάου σε γνωστό εστιατόριο

Από τον μισθό του δημάρχου; Από την τσέπη του, από τυχόν χορηγίες φίλων, ή από τον …. Δήμο με χρήματα των δημοτών; Αντέχει η τσέπη του Χάρη Δούκα για να καλύψει όλα αυτά τα έξοδα; Και επειδή στην προεκλογική περίοδο στις ευρωεκλογές έπαιξε πολύ έντονα το θέμα της δημοσιοποίησης των πόθεν Εσχες Μητσοτάκη -Κασελάκη, μήπως ήρθε η ώρα ο Νίκος Ανδρουλάκης να κοιτάξει τα του οίκου του και να ζητήσει από τον επίδοξο μνηστήρα για την θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Χάρη Δούκα, να δημοσιοποιήσει το δικό του για να δούμε εάν αντέχει η τσέπη του για μακρά προεκλογική εκστρατεία με χιλιάδες ευρώ έξοδα σε μετακινήσεις (βενζίνη, φαγητό και διαμονή). Ποιος άραγε πληρώνει τον λογαριασμό και τα έξοδα του Δούκα;

Έχει ενδιαφέρον τι αναφέρει στο τέλος του ρεπορτάζ το fimotro.gr:

Περιμένουμε απαντήσεις …

Υ.Γ. 1: Είναι άραγε αλήθεια ότι στον δήμο χρησιμοποιούνται υπάλληλοι και δημοσιογράφοι για την εξυπηρέτηση των προσωπικών φιλοδοξιών του Δούκα σαν υποψήφιος προεδρος του ΠΑΣΟΚ, αντί των καθηκόντων τους που προβλέπουν να προσφέρουν υπηρεσίες για τα θέματα που άπτονται του δημάρχου; Μια βόλτα στον 6ο όροφο της Λιοσίων και στον δεύτερο όροφο της Κοτζιά, ίσως αποτελεί και την κατάλληλη απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Το σίγουρο είναι ότι θα επανέλθουμε στο όλο θέμα και λίαν συντόμως, εάν δεν λάβουμε απαντήσεις και… πόθεν Εσχες για όσα πλανώνται στον αέρα.
Υ.Γ. 2 : Γιατί έγινε τόσος ντόρος για το έργο στον λόφο Στρέφη; Μήπως αυτό έχει να κάνει με την σφήνα στενού (στενότατου συνεργάτη ) του Δούκα και την συμμετοχή στο έργο της θυγατρικής της Εθνικής τράπεζας από την προηγούμενη διοίκηση Μπακογιάννη. Γιατί καλά ενημερωμένες πηγές επιμένουν ότι ο συνεργάτης ήταν πριν την μετάβαση στον Δούκα στην Εθνικής τράπεζας και φρόντισε να πάρει το αίμα του πίσω για την πόρτα εξόδου που του είχαν δείξει τότε. « Εδώ παπάς, εκεί Παπάς, που είναι… πρώτα ο παπάς ….».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...