Προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη πήρε ο 44χρονος για τη δολοφονία στο Ψυχικό

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη ζήτησε και πήρε ο 44χρονος, που συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

Ο φερόμενος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτελέσεων ποινών της πρώην Σχολής Ευελπίδων λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής και στη συνέχεια στον ανακριτή που του έδωσε προθεσμία για να απολογηθεί.

Αρνείται κάθε ανάμειξη στη δολοφονία

O 44χρονος, ο οποίος αρνείται κάθε ανάμειξη στη δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη, προσήχθη ως ύποπτος, με τις βαλίτσες στο χέρι ενώ ήταν έτοιμος να πάει διακοπές στην Κύθνο με τη σύντροφό του.

Οι δικαστικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία και η προσαγωγή του μετατράπηκε σε σύλληψη.

Ο 44χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ανθρωποκτονίες, ληστείες, επιθέσεις, εκβιασμούς αλλά και εμπλοκή σε απαγωγή επιχειρηματία.

Στοιχείο – κλειδί που οδήγησε τους αστυνομικούς στην αποκάλυψη της ταυτότητας του ήταν το πλούσιο βιντεοληπτικό υλικό που συγκέντρωσαν πριν και μετά τη δολοφονία του 54χρονου οι Αρχές.

Από την ανάλυση του οπτικού υλικού οι αστυνομικοί διαπίστωσαν, ότι ο εκτελεστής, μετά την δολοφονία φτάνει με το μαύρο σκούτερ στην περιοχή του Ζωγράφου, το σταθμεύει σε πάρκινγκ πολυκατοικίας και επιβιβάζεται στη δική του -μεγαλύτερου κυβισμού – μοτοσικλέτα.

Τόσο η μοτοσικλέτα του 44χρονου όσο και το σκούτερ που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία βρέθηκαν και μεταφέρθηκαν για έλεγχο στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ