Γυναίκα αστυνομικός καταγγέλλει ότι ο Φιλιππίδης της όρμηξε στο θέατρο

Στις φυλακές της Τρίπολης βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος έπειτα από την απολογία του, η οποία έγινε υπό άκρα μυστικότητα. Ο ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.

Στο μεταξύ σοκάρουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την εφημερίδα “On Time”, ακόμη και μια γυναίκα αστυνομικός, η οποία τον είχε γνωρίσει μέσω του Facebook είχε δυσάρεστη εμπειρία μαζί του. Η κοπέλα τότε φοιτούσε ακόμα στη σχολή της και ήταν θαυμάστριά του. Ο ηθοποιός την ξεχώρισε μέσα στο πλήθος των θαυμαστών του και άρχισε να έχει συνομιλία μαζί της, η οποία δεν έδειχνε κάτι το μεμπτό αρχικά. Η συζήτηση αφορούσε στο θέατρο. Ο ηθοποιός την κάλεσε στο θέατρο σε μια παράστασή του.

Εκείνη ενθουσιασμένη πήρε τη μητέρα της και πήγαν στο θέατρο. Εκεί, όπως της είχε πει, είχε αφήσει τα εισιτήρια και μάλιστα άνθρωπος του θεάτρου δεν τις άφησε να περιμένουν στην ουρά, αλλά τις οδήγησε στις θέσεις τους. Με το που κάθισαν ο ηθοποιός της έστειλε μήνυμα στο Facebook, όπου της έλεγε ότι σε λίγη ώρα θα μπορούσε να τον απολαύσει στη σκηνή και πως θα την περίμενε στο διάλειμμα στο καμαρίνι του για να τον δει από κοντά.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν της είχε περάσει κάτι κακό από το μυαλό, αντίθετα πίστευε ότι είναι ένας ευγενής άνθρωπος. Όλα αυτά μέχρι που πήγε στο καμαρίνι του. Εκεί είδε έναν… άλλον Πέτρο Φιλιππίδη, που όρμησε πάνω της και προσπάθησε να τη φιλήσει. Η κοπέλα τα έχασε, τον έσπρωξε και έφυγε τρέχοντας από το καμαρίνι του. Έκτοτε δεν ξαναμίλησε μαζί του στο Facebook, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας