Όργιο φημών: Η Αναστασία Γιάμαλη θα κάνει στο Mega ρεπορτάζ (που ξέχασε να κάνει στο Kontra) για την παρενόχληση τραγουδίστριας από γόνο εφοπλιστή

Η Πυθία αποκαλύπτει

«Το MEGA υποδέχεται την Αναστασία Γιάμαλη στο δυναμικό του. Η Αναστασία Γιάμαλη ανήκει στη νέα γενιά δημοσιογράφων και έχει ξεχωρίσει με την παρουσία της στον απαιτητικό “στίβο” του κοινωνικού και πολιτικού ρεπορτάζ.

Άμεση, μαχητική, με άποψη, θέτει υψηλά τον πήχη στον “αγώνα” της ενημέρωσης, καθώς αναδεικνύει κοινωνικά θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους.

Η Αναστασία Γιάμαλη είναι δημοσιογράφος και σχολιάστρια. Έχει έντονη δραστηριότητα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μέσω των οποίων εκφράζει τη γνώμη και τις θέσεις της. Αποδεικνύει με αυτόν τον τρόπο, ότι διαισθάνεται τον “παλμό” της κοινωνίας και συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής.

Υπηρετεί με σεβασμό και προωθεί τη δημοσιογραφία τόσο με την παρουσία της στα παραδοσιακά Μέσα Ενημέρωσης όσο και με τη χρήση των νέων διαύλων επικοινωνίας με τον κόσμο. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν».


Το παραπάνω συγκινητικά αποθεωτικό κείμενο είναι η επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, για την δημοσιογράφο και πρώην τρολ της Κουμουνδούρου, Αναστασία Γιάμαλη.

Ας κρατήσουμε το εξής: Άμεση, μαχητική, με άποψη, θέτει υψηλά τον πήχη στον “αγώνα” της ενημέρωσης, καθώς αναδεικνύει κοινωνικά θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους.

Η Αναστασία Γιάμαλη είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και δραστήρια σε θέματα που αφορούν στην κακοποίηση γυναικών, στην ομοφοβία και στον σεξισμό.

Οι φήμες οργιάζουν και αναφέρουν ότι ως ΑΜΕΣΗ και ΜΑΧΗΤΙΚΗ που ΘΕΤΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ένα από τα πρώτα ρεπορτάζ που λέγεται ότι θα παρουσιάσει θα αφορούν στην παρενόχληση που δέχτηκε πασίγνωστη τραγουδίστρια από γόνο εφοπλιστικής οικογένειας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επειδή δεν είχε προλάβει, λόγω των σκληρών διαπραγματεύσεων με το Mega και τον ΣΚΑΪ (όπου έφαγε πόρτα), να κάνει το σχετικό ρεπορτάζ στο Kontra Channel, η ατρόμητη και μαχητική Νατάσα θα κάνει το συγκλονιστικό ρεπορτάζ στο Mega Channel και είναι αποφασισμένη ως ΑΜΕΣΗ και ΜΑΧΗΤΙΚΗ να μην ενδώσει σε πιέσεις.

Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ζητήσει και τη βοήθεια από συνάδελφό της με τον οποίο πίνουν και κανένα ποτάκι στο Μπάτμαν του Νέου Κόσμου, ο οποίος ήταν πολυγραφότατος στα social media για το “βαπόρι από την Περσία” (υπάρχει υλικό), αλλά δεν έχουμε δει ακόμη κάποιο ρεπορτάζ στα μεγάλα ΜΜΕ του ομίλου. Από τον ίδιο… Ποιος ξέρει; Δεν θα πρόλαβε λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ