Η μεγάλη έκπληξη του Αλέξη Τσίπρα με τον Παναγιώτη Φασούλα

Την ανάγκη οι προοδευτικές δυνάμεις της χώρας να αναλάβουν τολμηρές πρωτοβουλίες «για να αποκτήσει ξανά η προοδευτική παράταξη προοπτική διακυβέρνησης», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας κλείνοντας τις εργασίες του διήμερου συνεδρίου του Ινστιτούτου, στη Διεθνή Διάσκεψη για την ειρήνη και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Στο συνέδριο παραβρέθηκαν αρκετά πρόσωπα από την κεντροαριστερά με τον πρώην πρωθυπουργό να κάνει άνοιγμα για συμπόρευση δυνάμεων.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν «απαγορευτικό» για «γαλάζια» στελέχη και για αυτό έλειπε και η Ντόρα Μπακογιάννη με την οποία ο κ. Τσίπρας έχει πολύ καλές σχέσεις.

Την ίδια στιγμή ο κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε στην πρόσκληση που έλαβε ενώ ο κ. Ανδρουλάκης… σνόμπαρε. Ταυτόχρονα δεν ανταποκρίθηκε ούτε ο Κώστας Καραμανλής για να μην γίνει… χαμός στη ΝΔ.

«Πόρτα» έριξαν και δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Κώστας Σημίτης και ο Αντώνης Σαμαράς. Στο συνέδριο βρέθηκαν: Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Προκόπης Παυλόπουλος, Μαργαρίτης Σχοινάς, Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Όμως, βρέθηκε και κάποιος που… ενθουσιάστηκε με τον Αλέξη Τσίπρα!

Σύμφωνα με το dnews.gr, στο συνέδριο ήταν η «αράχνη» των ευρωπαϊκών γηπέδων Παναγιώτης Φασούλας που πήγε να ακούσει τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές και εντυπωσιάστηκε από τον Αλέξη Τσίπρα! Λέτε ένας μεγάλος πολιτικός έρωτας να γεννήθηκε στο Συνέδριο του Ινστιτούτου;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ