Η βόμβα που κανένας δεν περίμενε στον ΣΚΑΪ (vid)

Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει στον ΣΚΑΪ, ήταν κάτι δεδομένο τουλάχιστον για τη μεσημεριανή του εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» αλλά και με τις θεατρικές του παραστάσεις τα βράδια της Παρασκευής. Εξάλλου αποχαιρέτησε το κοινό του και ανανέωσε το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο, μαζί με τον Έκτορα Μποτρίνι.

Αυτό που συζητιόταν καιρό είναι το τι θα γίνει με τη σειρά που είχε στα σκαριά αλλά ο σταθμός την έβαζε μονίμως στον πάγο. Η σειρά «Ορκιστείτε παρακαλώ» όπως όλα δείχνουν δε θα ξεκινήσει ούτε την επόμενη σεζόν, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife ο ηθοποιός και παρουσιαστής έχει δώσει τα χέρια με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali για να αναλάβει την παρουσίαση βραδινού show με μπόλικα στοιχεία stand up.

Ο Τούρκος παραγωγός ουσιαστικά έχει αναλάβει όλη την prime time του σταθμού και πρωτίστως με τα ριάλιτί του και δευτερευόντως με τις ψυχαγωγικές του εκπομπές θα καλύψει πολλές ώρες προγράμματος. Γι’ αυτό έχει αποκτήσει δικαιώματα για αρκετά σόου, ένα εκ των οποίων θα συμφωνηθεί από τις δύο πλευρές να παρουσιάσει ο Μάρκος Σεφερλής.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν υπάρχουν, το σίγουρο όμως είναι ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα εμφανίζεται σε δύο τηλεοπτικές ζώνες του καναλιού.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ