Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Κασσελάκης προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Κούγια (pic)

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση του Στέφανου Κασσελάκη με τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια ζητώντας από τους προοδευτικούς δικηγόρους που θέλουν να κινηθούν εναντίον του κ. Κούγια ποινικά και αστικά να συνταχθούν μαζί του και να προσφύγουν όλοι μαζί στη Δικαιοσύνη.

«Όποια αποζημίωση κερδίσουμε, θα τη δωρίσω σε ξενώνες κακοποιημένων γυναικών – μιας και ο «ανδρισμός» του κακοποιητή προκάλεσε αυτήν την υπόθεση» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης επισημαίνοντας ότι «απέναντι στην ακροδεξιά ρητορική μίσους, δε γίνεται οι προοδευτικοί πολίτες να μένουν απαθείς», γράφει.

Ακόμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι οι βουλευτές του κόμματός του επεξεργάζονται τροπολογία για την αυστηροποίηση του πλαισίου περί ρατσιστικού λόγου την οποία θα καταθέσουν στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ο κ. Κούγιας μιλώντας για τον Απόστολο Λύτρα ανέφερε ότι «έχει ανδρικά χαρακτηριστικά ο Αποστόλης» και ότι «κακές στιγμές στη ζωή των ανθρώπων υπάρχουν πάντοτε».

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης σημειώνει:
Απέναντι στην Ακροδεξιά ρητορική μίσους, δε γίνεται οι προοδευτικοί πολίτες να μένουν απαθείς.

Ευχαριστώ όσους δημοκρατικούς πολίτες βρέθηκαν από χθες όχι στο πλευρό μου, αλλά στη σωστή πλευρά της Ιστορίας καταδικάζοντας τον Μεσαίωνα.

Ήρθε η ώρα ο Μεσαίωνας που εκφράζουν οι Κούγιες αυτού του τόπου να καταδικαστεί και από την ελληνική δικαιοσύνη. Ήρθε η ώρα αυτός που συνδέει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα με τη λέξη «χούντα» να πάρει την απάντησή του. Δεν είναι ένα προσωπικό στοίχημα. Είναι ανάγκη της κοινωνίας να κερδίσει η ελπίδα ενός συμπεριληπτικού κόσμου απέναντι στη μισαλλοδοξία.

Καλώ τους προοδευτικούς δικηγόρους που θέλουν να κινηθούν εναντίον του κ. Κούγια ποινικά και αστικά, να στείλουν μήνυμα στους προσωπικούς μου λογαριασμούς ή στο [email protected] και ΜΑΖΙ να πάμε στη δικαιοσύνη, για να νικήσουμε το μίσος.

Όποια αποζημίωση κερδίσουμε, θα τη δωρίσω σε ξενώνες κακοποιημένων γυναικών – μιας και ο «ανδρισμός» του κακοποιητή προκάλεσε αυτήν την υπόθεση.

ΥΓ: Οι βουλευτές μας επεξεργάζονται τροπολογία για την αυστηροποίηση του πλαισίου περί ρατσιστικού λόγου.

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων