Τεράστιος ΠΑΟΚ: Αναλαμβάνει τα έξοδα του μικρού Γιαννάκη στις ΗΠΑ

Σε μια πολύ σπουδαία κίνηση προχωρά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μια κίνηση με μεγάλο ανθρωπιστικό περιεχόμενο.

Οι “ασπρόμαυροι” αποφάσισαν να στείλουν τον μικρό Γιαννάκη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καλύπτοντας όλα τα έξοδα.

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, κινείται αποκλειστικά και μόνο με αναπηρικό αμαξίδιο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έκανε αισθητή την παρουσία του σε πάρα πολλά γήπεδα, ποδοσφαιρικά αλλά και μπασκετικά, παραδίδοντας μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς.

Ο Γιαννάκης, με καταγωγή από την Κρήτη και τόπο διαμονής την Άμφισσα, θα ταξιδέψει στην Αμερική κατόπιν πρόσκλησης των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Εκεί θα δει τους πιο γνωστούς γιατρούς προκειμένου να βρεθεί θεραπεία και να μπορέσει να περπατήσει ξανά. Με όλα τα έξοδα να καλύπτονται από τον Ιβάν Σαββίδη και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

*Στις 3 το απόγευμα της Τετάρτης (19/6) αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο Μαντί Καμαρά. Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου