Ο Γιώργος Κύρτσος προσκομίζει την απόδειξη ότι ο Κασσελάκης είναι ο βασικός αντίπαλος του Μητσοτάκη – Ο λίβελος της Καθημερινής (pic)

Σε παρέμβασή του ο Γιώργος Κύρτσος αναφέρει τα ακόλουθα:

Η καλύτερη απόδειξη ότι ο Κασσελάκης αποτελεί τον βασικό αντίπαλο του Μητσοτάκη είναι η συνεχιζόμενη δολοφονία χαρακτήρα του από το μηντιακό σύστημα που συνδέεται με το Μαξίμου. Έτσι η Καθημερινή δημοσίευσε ολοσέλιδο λίβελο εναντίον του με τον ντροπιαστικό, για την εφημερίδα τίτλο: «Από τη Γάζα στις Σπέτσες». Στην αντίληψη της έγκυρης της διαπλοκής, όποιος εκδηλώνει την αλληλεγγύη του στους Παλαιστίνιους στη Γάζα αλλά έχει σπίτι στις Σπέτσες είναι αναξιόπιστος και πρέπει να τιμωρηθεί πολιτικά. Δημιουργείται έτσι και η εντύπωση- προβάλοντας την «ασυνέπεια» Κασσελάκη- οτι ο Μητσοτάκης που εκδήλωσε την αλληλεγγύη του στον σφαγέα των αμάχων Παλαιστινίων Νετανιάχου και έχει οικογενειακό Μέγαρο στα Χανιά, είναι «συνεπής». Πρέπει να επιβραβεύσουμε την γενοκτονική σοβαρότητά του και τον πλούτο της «οικογένειας». Σαν δεν ντρέπονται!

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;