Άρχισαν τα όργανα: Εξώδικο από την οικογένεια της Καίτης Γκρέυ για την ταινία για τον Καζαντζίδη

Αρχισαν τα όργανα για την πολυαναμενόμενη ταινία με θέμα τη ζωή του μεγάλου Ελληνα λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη.

Με τον τίτλο «Υπάρχω», που παραπέμπει τόσο στο ομώνυμο τραγούδι που άφησε εποχή ερμηνευμένο από τον ίδιο τον λαϊκό βάρδο όσο και στο περιβόητο βιβλίο «Υπάρχω» του Βασίλη Βασιλικού, που εκδόθηκε το 2000 από τις εκδόσεις Λιβάνη και είχε προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων καθώς και έντονη δικαστική διαμάχη για όσα περιελάμβανε στις σελίδες του, η μεταφορά της ζωής του Στέλιου Καζαντζίδη δεν φαίνεται να είναι μία εύκολη υπόθεση.

Διαβάστε την αποκαλυπτική συνέχεια στο SCANDALMAG.GR

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Αμερικανικά μαχητικά αποσύρονται από τη Μέση Ανατολή ενόψει πιθανών ιρανικών πληγμάτων

Αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη αποσύρονται από τη βάση Αλ Ουντέιντ στο Κατάρ λόγω πιθανών ιρανικών χτυπημάτων. Ο Τραμπ αποφασίζει για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Όλο το ρεπορτάζ.