Το θράσος των στελεχών της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο – Το βίντεο-ντοκουμέντο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Σκέρτσο (vid)

Με το απόσπασμα της συνέντευξής του στο ΟΝΕ, όπου ισχυρίστηκε ότι οι διαφορές στις τιμές των ίδιων προϊόντων μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας μπορεί να οφείλονται στο ότι τα δεύτερα μπορεί να είναι… υποδεέστερα από τα πρώτα, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο, ο οποίος υποστήριξε στη δημόσια τηλεόραση ότι «δεν είπα σε καμία περίπτωση αυτό που λέει η αντιπολίτευση».

Γι’ άλλη μια φορά κάνουν τοξικό τον προεκλογικό διάλογο με fake news. Aυτή είναι η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ. Με ψέματα κινείται».

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: «“Πρόκειται για fake news. Εγώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο… Βρείτε το βίντεο” φώναζε ο υπουργός επικρατείας Άκης Σκέρτσος σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην ΕΡΤ, σχετικά με την επική δήλωσή του πως το ίδιο προϊόν στη Γερμανία πωλείται φθηνότερο απ’ ότι στην Ελλάδα γιατί διαθέτει υποδεέστερη σύνθεση. Το θράσος των στελεχών της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Λες και ήταν δύσκολο να βρεθεί το επίμαχο στιγμιότυπο που τον εκθέτει για μία ακόμη φορά. Το ζήτησε όμως. Κι αφού το ζήτησε οφείλουμε να του το δώσουμε».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...