Για ακόμα δυο απόπειρες βιασμού κατηγορείται ο 22χρονος επιδειξίας της Νέας Σμύρνης

Νέα ποινική δίωξη, για δύο απόπειρες βιασμού και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας στον 22χρονο, επονομαζόμενο, «επιδειξία» της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απόπειρες βιασμού φέρεται να τελέστηκαν, η πρώτη στις 6 Αυγούστου 2020 σε βάρος 22χρονης κοπέλας στην είσοδο του σπιτιού της και η δεύτερη στις 3 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Σμύρνη, με θύμα μία 19χρονη.

Και οι δύο είχαν προχωρήσει σε σχετικές καταγγελίες ενώπιον των Αρχών αμέσως μετά τις επιθέσεις που δέχθηκαν.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν τότε ήταν κατά αγνώστων δραστών και η προσωποποίηση έγινε μετά την εισαγγελική έρευνα που ακολούθησε όταν σημειώθηκε τον Μάιο το συμβάν με την 25χρονη.

Η σεξουαλική επίθεση σε μία ακόμη κοπέλα, 28 ετών, που κατά τον εισαγγελέα συνιστά πράξη πλημμεληματικού χαρακτήρα (προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας) σημειώθηκε, σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας, στις 3 Σεπτεμβρίου 2020 επίσης στη Νέα Σμύρνη.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος στις έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε στον εισαγγελέα, αρνήθηκε όσα του αποδίδονται αμφισβητώντας τα όσα κατέθεσαν τα φερόμενα θύματά του. Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε πως οι περιγραφές που δίνουν για τον δράστη των εις βάρος τους επιθέσεων δεν αποδεικνύουν ότι ήταν αυτός που τις παρενόχλησε. Επικαλείται μάλιστα και κατάθεση άλλης γυναίκας από τη Νέα Σμύρνη που υποστήριξε πως έπεσε θύμα ενός μεγαλύτερου άνδρα, καστανόξανθου, μάλλον αλλοδαπής προέλευσης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα