«Δεν θα ευχόμουν ένα ματς με τον ΠΑΟΚ!» – Ο πρόεδρος της Στεάουα αναλύει τα προκριματικά του Champions League (pic)

Το Champions League για τη φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε, η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε για 15η φορά στην ιστορία της το βαρύτιμο τρόπαιο και ταυτόχρονα έφερε ανακατατάξεις στα προκριματικά, με τον ΠΑΟΚ να βγαίνει κερδισμένος.

Μιλώντας σε ΜΜΕ της Ρουμανίας, ο πρόεδρος της Στεάουα, Μιχάι Στόικα, μίλησε για το ενδεχόμενο η ομάδα του να παίξει με τον Δικέφαλο στον δεύτερο γύρο, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τον… φοβάται.

«Θεός φυλάξοι, πώς να ευχηθώ ένα ματς με τον ΠΑΟΚ; Δεν θα ευχόμουν ένα ματς με τον ΠΑΟΚ! Πρώτα από όλα θα ήθελα να φτάσουμε στον δεύτερο γύρο, γιατί έχουμε να παίξουμε πρώτα στον πρώτο προκριματικό και μετά εκεί υπάρχει ο ΠΑΟΚ και η Μίντιλαντ όπου φαίνονται… θηρία.

Δεν είναι στο επίπεδο του ΠΑΟΚ και της Καραμπάγκ, οι άλλοι που βρίσκονται στους πιθανούς αντιπάλους μας», είπε χαρακτηριστικά ο Στόικα σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Orange Sport στο περιθώριο του τελικού του Champions League και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κοιτάξτε για παράδειγμα την Σερίφ ήταν η βόμβα των βομβών! «Κατέστρεψε» τον Ερυθρό Αστέρα και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ πριν από δύο χρόνια. Κέρδισε τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Σαχτάρ. Γνωρίζω πολύ καλά τις ομάδες από το Καζακστάν και το Αζερμπαϊτζάν, ακόμα και από την Μολδαβία. Πολλοί παίκτες φεύγουν στο τέλος της σεζόν».

Κλείνοντας ο Στόικα επισήμανε: «Σαφώς και είναι πολύ καλή ομάδα η Καραμπάγκ, έπρεπε να αποκλείσουν τη Λεβερκούζεν και έχασαν στις λεπτομέρειες, αλλά δεν φοβάμαι την Καραμπάγκ όπως φοβάμαι τον ΠΑΟΚ! Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν είναι Μίντιλαντ. Με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν θα λυπούμουν πολύ αν πέσουμε στον δεύτερο γύρο, αν φτάσουμε στον δεύτερο γύρο».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις