Έρχονται συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού για τους βανδαλισμούς στο γήπεδο της ΑΕΚ – Στις αρχές οι φωτογραφίες και τα βίντεο

Δυστυχώς δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού οι οποίοι, από τη στιγμή που έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι τη στιγμή που αποχώρησαν, είχαν πρώτο μέλημα τους να βανδαλίσουν την «Αγιά Σοφιά», δηλαδή το γήπεδο της ΑΕΚ, και να το διαφημίσουν στο διαδίκτυο.

Αφού προκάλεσαν καταστροφές στο εσωτερικό του γηπέδου, έδωσαν μάχη με τις λεκάνες και τα μηχανήματα κρεμοσάπουνου, έγραψαν συνθήματα παντού και κόλλησαν αυτοκόλλητο, στόχευσαν στα καθίσματα.

Το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει με φωτογραφίες και βίντεο οπαδών του Ολυμπιακού να σπάζουν καθίσματα, να φεύγουν από την «Αγιά Σοφιά» με τα λάφυρα τους και να ποζάρουν με κίτρινα καθίσματα. Το θλιβερό είναι ότι ακόμα και γονείς με τα παιδιά τους κρατούν καθίσματα και φωτογραφίζονται περήφανοι για αυτό που έκαναν.

Οπως μεταδίδει το aek365.org:

Οι αρχές δεν έκαναν τίποτα για να σταματήσουν τους βανδαλισμούς αλλά έστω και τώρα πρέπει να δράσουν. Το σύστημα παρακολούθησης του γηπέδου έχει καταγράψει τα ΠΑΝΤΑ. Όλα τα πρόσωπα των ατόμων που βανδάλισαν το γήπεδο και έφυγαν και με κάθισμα στα χέρια υπάρχουν σε βίντεο και είναι στη διάθεση της αστυνομίας.

Κανείς δεν έχει ξεφύγει από τις κάμερες και το μόνο που απαιτείται πλέον είναι οι αρχές να κάνουν τη δουλειά τους. Όλοι εκείνοι που διατυμπάνιζαν ότι το γήπεδο θα προστατευτεί και δεν θα γίνουν καταστροφές ΑΠΕΤΥΧΑΝ! Ας τιμωρηθούν τουλάχιστον εκείνοι που έδρασαν ως βάρβαροι.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου