«Τρομερά μαζοχιστικό…» – Τι λέει η Σία Κοσιώνη για τους ανθρώπους της τηλεόρασης που να είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές (vid)

Για την παραμονή της στον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν μίλησε η Σία Κοσιώνη, επισημαίνοντας ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού είναι, ήδη, αρκετά απαιτητικό οπότε δεν θα ήθελε να κάνει και εκπομπή στον σταθμό.

Μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@star, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στους ανθρώπους της τηλεόρασης που κατεβαίνουν ως υποψήφιοι στην ευρωβουλή, χαρακτηρίζοντας την απόφαση αυτή «μαζοχιστική», καθώς από «κριτές γίνονται κρινόμενοι».

«Στον γιο μου δεν χρειάστηκε να εξηγήσω τι δουλειά κάνω, το έχει καταλάβει από τα γεννοφάσκια του. Συνεχίζω και του χρόνου στο δελτίο του ΣΚΑΙ, προσπαθώ να με δείτε λίγο πιο αδύνατη! Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια δεύτερη εκπομπή στα σχέδια μου. Είναι αρκετά μεγάλη η ευθύνη του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ. Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω το πρωί είναι να δω τα νούμερα τηλεθέασης. Θεωρώ τρομερά μαζοχιστικό που άνθρωποι της τηλεόρασης είναι υποψήφιοι για την ευρωβουλή. Από κριτές γίνονται κρινόμενοι. Δεν θα κατέβαινα στην πολιτική» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...