Οι «πελάτες» του Γκρίνμπεργκ στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη – Όλα τα ονόματα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ομολογώ ότι δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ. Η έλευση του Άρη Σπηλιωτόπουλου, του άλλοτε στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ είναι από μόνη της αποκαλυπτική. Κοιτάξτε, το πρόβλημα δεν είναι ο Σπηλιωτόπουλος. Ο Σπηλιωτόπουλος είναι η συμπτωματολογία της επανάληψης των λαθών του παρελθόντος.

Ποιοι ευθύνονται (εκτός από τους γνωστούς σε όλους υπονομευτές που στη συνέχεια έγιναν αποστάτες) για την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές; Ποιοι οδήγησαν, μαζί με άλλους, τον ΣΥΡΙΖΑ από το 32% στο 20%, με αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας να συντριβεί και να εγκαταλείψει την ηγεσία του κόμματος;

Μια δράκα εκπροσώπων του Κώστα Καραμανλή που, όμως, είναι καμένα χαρτιά στο πολιτικό σκηνικό του σήμερα. Να ξεκαθαρίσω, ωστόσο, ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι ιδιαίτερα συμπαθής στην στήλη. Κάποια – όχι όλα – από ορφανά του, όμως, αναζητούν ρόλο στο πολιτικό σκηνικό του σήμερα. Οι “πελάτες” του Αμερικανού επικοινωνιολόγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, στου Σταν Γκρίνμπεργκ, οι “καραμανλικοί” επικοινωνιολόγοι και δήθεν προφέσορες της στρατηγικής είναι καταδικασμένοι να ηττηθούν και πάλι. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΦΑΛΜΑ του Στέφανου Κασσελάκη. Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Θα παίξουν τη χρεοκοπημένη “στρατηγική του μεσαίου χώρου”.

Ποιοι είναι αυτοί;

Γιάννης Λούλης, Γιάννης Δημάκης, Δημήτρης Μαύρος κ.α

Είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν. Σε ένα κόμμα που φιλοδοξεί να διαδραματίσει ξανά το ρόλο του αντίπαλου δέους της Δεξιάς, οι παραπάνω θα προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν τον Μητσοτάκη ως κεντροδεξιοί. Δεν νοιώθουν ΣΥΡΙΖΑ, δεν νοιώθουν ούτε “παλιό ΠΑΣΟΚ” που ήταν εθισμένο να κερδίζει τη Δεξιά.

Ας το ξανασκεφτεί ο Στέφανος Κασσελάκης.

Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε: Τα ονόματα: Πρόσωπα που κατέστρεψαν τον Τσίπρα – Οι Καραμανλικοί που έδιωξαν τους Παπανδρεϊκούς και οδήγησαν στο 17% – Ο επικοινωνιολόγος και ο κορυφαίος

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...