Ο Πούτιν αποκαλύπτει πως ο ρωσικός στρατός εξολοθρεύει Βρετανούς και Γάλλους που πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών ναζί (vid)

Την παρουσία ξένων στρατιωτών Βρετανών και Γάλλων στην Ουκρανία επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την διάρκεια απάντησής του σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Ο Β.Πούτιν είπε ότι μεγάλος αριθμός Βρετανών και Γάλλων μάχονται στην Ουκρανία, αλλά όπως διευκρίνισε πρόκειται για μια αιματηρή για αυτούς υπόθεση, καθώς οι ρωσικές δυνάμεις “σκοτώνουν πολλοίς από αυτούς”.

Παράλληλα ο Ρώσος πρόεδρος κάλεσε ειδικά το Παρίσι να μην αναλώνεται σε τέτοιες υποθέσεις, αλλά καλύτερα να προωθεί ειρηνευτικές πρωτοβουλίες.

Είπε πιο ειδικά ο Β.Πούτιν:

“Στρατιώτες του ΝΑΤΟ βρίσκονται στην Ουκρανία. Το γνωρίζουμε. Μιλάνε γαλλικά και αγγλικά το γνωρίζουμε και αυτό.

Δεν υπάρχει τίποτα το καλό σ αυτό. Πρώτα απ όλα για τους ίδιους γιατί σκοτώνονται κατά μεγάλο αριθμό.

Κι αν κάποιος θέλει να καλύψει έτσι τα εσωτερικά προβλήματα της χώρας του με μια επιθετική ρητορική, είναι μια πρακτική αρκετά γνωστή που χρησιμοποιείται πολύ.

Ωστόσο θα προτιμούσα η Γαλλία να μην έπαιζε αυτό το ρόλο που το μόνο που κάνει είναι να επιδεινώνει τη σύγκρουση, αλλά αντίθετα να προχωρά σε ενέργειες για ειρηνευτικές λύσεις.

Η Γαλλία θα μπορούσε να παίξει αυτό το ρόλο και τίποτα για την ώρα δεν έχει χαθεί”

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...