Κανένα ελαφρυντικό στον Μίχο και τη μητέρα 12χρονης προτείνει η εισαγγελέας

Να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον Ηλία Μίχο και στη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας προς δικαστές και ενόρκους στην πρότασή της, η οποία πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας της έδρας εισηγήθηκε να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά στον Ηλία Μίχο λόγω των ειδεχθών πράξεων, για τις οποίες καταδικάστηκε, και στη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό λόγω της ποινικής απαξίας της πράξεως της εκβίασης και της παραμέλησης, που είχε επιδείξει απέναντι στο παιδί της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εισαγγελέας εισηγήθηκε επίσης να αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου σε όσους «πελάτες» καταδικάστηκαν για την τέλεση της πράξεως που τους αποδίδεται άπαξ.

Να αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας για έναν καταδικασθέντα, ο οποίος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας ενώ ζήτησε να μην αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη σε κανέναν εκ των καταδικασθέντων.

Τέλος, η εισαγγελέας πρότεινε να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον «Μιχάλη».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου