Απίστευτα πράγματα στις φυλακές Κορυδαλλού: Ο ιερέας με το βιτριόλι εξομολόγησε τον συζυγοκτόνο

Πίσω από τα κάγκελα στις φυλακές Κορυδαλλού στην ΣΤ’ πτέρυγα βρίσκεται ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών κρατείται στο ίδιο κελί με άλλα τρία άτομα: έναν πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο που είχε συλληφθεί στα Γιάννενα και είναι υπόδικος για εισαγωγή ναρκωτικών, έναν επίσης υπόδικο για λαθρεμπορία και άλλον έναν που είχε συλληφθεί πρόσφατα για ναρκωτικά.

Στην ίδια πτέρυγα που θεωρείται… VIP βρίσκεται ήδη και ο πρώην ιερέας που πραγματοποίησε την επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη.

Εξομολογήθηκε ο γυναικοκτόνος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας με το βιτριόλι που πριν από μερικές ημέρες έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό στη Μονή Πετράκη, μέσα στη φυλακή προσπαθεί να διατηρήσει την ιδιότητα του. Αν και δεν φοράει ράσα, έχει εξομολογήσει τους συγκρατουμένους του, μεταξύ αυτών και τον 32χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας