«Την είχα δει, τότε, στα γραφεία του ΣΚΑΪ…» – Ανατροπή στην ανατροπή με την Αναστασία Γιάμαλη

Mε αφορμή τις πληροφορίες που θέλουν την Αναστασία Γιάμαλη να «μετακομίζει» από τον Κontra στον ΣΚΑΪ, η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια το διέψευσε.

Ωστόσο, σύμφωνα με το dailymedia.com.gr συνάντηση υπήρξε. Την είχα δει, τότε, στα γραφεία του ΣΚΑΪ…

Πώς το εξήγησε; «Αυτό που έχει σημασία για μένα, όπως νομίζω και για κάθε δημοσιογράφο, είναι πως δεν γίνεται να αποτελεί είδηση το ποια θα είναι η επαγγελματική του στέγη αλλά το πως κάνει τη δουλειά του. Πάντα εγώ θέλω να επικεντρώνομαι στο πως οπότε στόχος και σκοπός μου είναι να κάνω τη δουλειά μου όπως την αντιλαμβάνομαι. Με αξιοπρέπεια και ελευθερία. Το που είναι δευτερεύον άρα δεν υπάρχει κάποια συζήτηση. Δεν έχω καμία εικόνα για όλα αυτά που ακούγονται.

Τα διαβάζω με το ίδιο ενδιαφέρον που τα διαβάζετε και εσείς. Μέχρι στιγμής τα τελευταία πέντε χρόνια, τόσο ο Real fm όσο και το Kontra Channel. μου έχουν δώσει εκείνο το περιβάλλον της ελευθερίας ώστε να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με αξιοπρέπεια. Αυτό είναι για μένα το κριτήριο ώστε να επιλέγω που θα εργαστώ. Προφανώς η κάθε πρόταση αξιολογείται. Δεν υπάρχει όμως πρόταση αυτή τη στιγμή, διαβάζω τα δημοσιεύματα με το ίδιο ενδιαφέρον που τα διαβάζετε και εσείς».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις