Σοκάρει η ακρίβεια τους καταναλωτές. Πολύ ακριβότερο σε σχέση με πέρυσι θα είναι φέτος το σαρακοστιανό τραπέζι.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, οι τιμές θα διαμορφωθούν ως εξής:
Καλαμάρια: 10 ευρώ
Χταπόδι:17-21 ευρώ
Ανάμεικτα θαλασσινά: 9-11 ευρώ
Σουπιές: 10 -14 ευρώ
Χαλβάς: 5,5 – 8 ευρώ
Ταραμοσαλάτα: 9 – 12 ευρώ
Μελιτζανοσαλάτα: 5,5 – 7 ευρώ
Ελιές: 4,5 – 6 ευρώ
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τιμή της λαγάνας θα κυμανθεί από 3 έως 3.20 ευρώ.