Από το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα οι διαρροές κατά Παππά, Φάμελλου και εξάδελφου Τσίπρα;

Η Πυθία ρωτά

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Κάτι περίεργα δημοσιεύματα έχουν δει βγει τα τελευταία 24ωρα μετά το επεισοδιακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτά τα δημοσιεύματα, οι συντάκτες, αποδίδουν στον πρώην πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Νίκο Παππά, Σωκράτη Φάμελλο και Γιώργο Τσίπρα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Αλέξης Τσίπρας τους χαρακτηρίζει “αχάριστους”, λόγω της στάσης που τήρησαν στο πρόσφατο συνέδριο.

Από το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα διοχετεύονται;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.