2 χρόνια από τη ρωσική επιχείρηση στην Ουκρανία – Στο Κίεβο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με 3 ακόμη ηγέτες

Στο Κίεβο σήμερα η πρόεδρος της Κομισιόν, σε ένδειξη αλληλεγγύης στην Ουκρανία κατά τη δεύτερη επέτειο της εισβολής της Ρωσίας στη χώρα, με 3 ακόμη ηγέτες.

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι, ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό και ο πρωθυπουργός του Βελγίου Αλεξάντερ Ντε Κρο βρίσκονται στην ουκρανική πρωτεύουσα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ιταλική κυβέρνηση.

Η Μελόνι αναμένεται να διοργανώσει τηλεδιάσκεψη αργότερα σήμερα από το Κίεβο, στην οποία θα μετάσχουν ηγέτες από την G7, ενώ και ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι (Διαβάστε ΕΔΩ) έχει προσκληθεί να μετάσχει στη συζήτηση.

Αυτή είναι η έβδομη φορά που η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μεταβαίνει στην Ουκρανία από την έναρξη του πολέμου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...