Ανησυχούν τρεις πανίσχυροι επιχειρηματίες που επένδυσαν στον Στέφανο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έχει μια αληθινά αδιαμεσολάβητη σχέση με τρεις πανίσχυρους επιχειρηματίες της χώρας. Με τους δύο βρισκόταν κοντά εξαρχής, ο τρίτος προέκυψε πρόσφατα. Οι δύο πρώτοι θέλησαν με τον δικό τους τρόπο να ρυθμίσουν τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι. Ο τρίτος βρίσκεται σε κόντρα με την κυβέρνηση, στην ντουλάπα υπάρχουν σκελετοί και ήθελε να πιαστεί από κάπου.

Σε κάθε περίπτωση, οι τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, τα όσα – εκτός λογικής – κάνει ο πρόεδρος Κασσελάκης τους έχουν προβληματίσει πάρα πολύ.

Αναρωτιούνται αν επένδυσαν σωστά. Σε αυτό το πλαίσιο αναμένονται συνταρακτικές εξελίξεις στο παρασκήνιο που αναμένεται να επηρεάσουν την πολιτική ζωή. Να σημειώσω εδώ, πως οι δύο από τους τρεις επιχειρηματίες, πριν από τον Στέφανο Κασσελάκη, είχαν στηρίξει έντονα και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη.

Μείνετε συντονισμένοι…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;