Δημοσκόπηση βόμβα: Τι λέει η πλειοψηφία για γάμο ομόφυλων ζευγαριών – Ποσοστό ΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ

Την σταθερή κυριαρχία της ΝΔ – που φτάνει στο 39% στην εκτίμηση ψήφου – επαναβεβαίωσε η δημοσκόπηση της Marc που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ μετρήθηκε στο 33,7%, το ΠΑΣΟΚ στο 12,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 10%, το ΚΚΕ στο 8%, η Ελληνική Λύση στο 5,8%, η Νίκη στο 2,8%, οι Σπαρτιάτες στο 2,7%, η Πλεύση Ελευθερίας στο 2,7%, ενώ η Νέα Αριστερά και το ΜεΡΑ25 «έγραψαν» 2%. Όπως είπε ο κ. Γεράκης, αυτό σημαίνει ότι η εκτίμηση ψήφου είναι στο 39% για τη ΝΔ, στο 15% για το ΠΑΣΟΚ, στο 12% για τον ΣΥΡΙΖΑ, στο 9,5%-10% για το ΚΚΕ και 7% για την Ελληνική Λύση. 

Τρεις στους τέσσερις ψηφοφόρους στηρίζουν την επιστολική ψήφο, ενώ το «ναι» στον γάμο ομοφύλων έφτασε το 57,8%. Ωστόσο, με το δικαίωμα στην υιοθεσία συμφωνούν μόνον οι τέσσερις στους δέκα, παρά το γεγονός ότι οκτώ στους δέκα απαντούν ότι τα παιδιά ομόφυλων ζευγαριών πρέπει να απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα ευρώματα της έρευνας, η ΝΔ δεν καταγράφει απώλειες λόγω του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. 

Σε ό,τι αφορά τα θέματα για τα οποία πρέπει να κινητοποιηθεί η κυβέρνηση, είναι – όπως όλο το τελευταίο διάστημα – η ακρίβεια, η Υγεία και η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. 

Δείτε τη δημοσκόπηση: 

dhmoskophsh-1
dhmoskophsh-2_
dhmoskophsh-3_
dhmoskophsh-4_
dhmoskophsh-5_
dhmoskophsh-6_
dhmoskophsh-7_
dhmoskophsh-8_
dhmoskophsh-9_
dhmoskophsh-10_
dhmoskophsh-11_

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...