Σάλος με την τελευταία σπάνια εμφάνιση της Γιάννας Αγγελοπούλου (pics)

Τρία ολόκληρα χρόνια είχε να πατήσει το πόδι της στο Προεδρικό και το έκανε προχθές με στιλ αλά Αλέξις Κάρινγκτον, της θρυλικής «Δυναστείας»!

Διαβάστε τι γράφει η Βίβιαν Μπενέκου στην Espresso:

Ο λόγος για τη Γιάννα Αγγελοπούλου, που έκανε δημόσια επανεμφάνιση στα «ελληνικά πεπραγμένα», προσερχόμενη στο Προεδρικό Μέγαρο, στις καθιερωμένες πρωτοχρονιάτικες ευχές.

gianna aggelopoulou030141

Η Lady G, τέως πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων και της επιτροπής «Ελλάδα 2021», εμφανίστηκε μπροστά στη Σακελλαροπούλου αμέσως μετά τους αρχηγούς πολιτικών κομμάτων και όσοι είδαν τα ενσταντανέ απόρησαν με την παρουσία της, μια και η ίδια δεν έχει κανέναν ιδιαίτερο θεσμικό ρόλο. Να υποβάλουν τις ευχές τους για καλή χρονιά στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας πολλά από τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, η υπόλοιπη στρατιωτική ηγεσία, ο περιφερειάρχης Αττικής, ο δήμαρχος Αθηναίων, καθώς και η ηγεσία του δικαστικού σώματος, εκπρόσωποι των ορθόδοξων Πατριαρχείων και των άλλων δογμάτων είναι λογικό!

gianna aggelopoulou03014

Αλλά η Γιάννα Αγγελοπούλου; Πάντως, το look της συζητήθηκε δεόντως από τους φαν της σαπουνόπερας, που έκανε πάταγο στα eighties, μια και εμφανίστηκε με ταγιέρ τύπου Chanel και μαλλί δεκαετίας ’80, σαν αυτό που είχε η Τζόαν Κόλινς στη σειρά, αλλά και μια άλλη σταρ του Χόλιγουντ, η Φάρα Φόσετ! Το συγκεκριμένο hair look, με τα κομμένα διαφορετικά μήκη να πλαισιώνουν το πρόσωπο, είναι η μοντέρνα τάση στο κούρεμα, όμως η Lady G υπερέβαλε λιγάκι στο… φούσκωμα!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;